Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο! Θέλω να κάνεις κουράγιο και υπομονή...» - Το ερωτικό γράμμα που έστειλε θαυμάστρια στον Μπάμπη (Video)

«Mπράβο» γιατί προστατεύεις την οικογένειά σου»

11 Οκτωβρίου 2022 12:44
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο! Θέλω να κάνεις κουράγιο και υπομονή...»  - Το ερωτικό γράμμα που έστειλε θαυμάστρια στον Μπάμπη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Γράμματα φαίνεται πως λαμβάνει στις φυλακές Μαλανδρίνου ο γυναικοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Παράλληλα, αυτό είναι το κόλπο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για να βγει από τη φυλακή.

Σύμφωνα με τον ALPHA, ο Αναγνωστόπουλος έχει λάβει στις φυλακές Μαλανδρίνου γράμμα «συμπαράστασης» από θαυμάστρια που του γράφει «μπράβο» γιατί «προστατεύεις την οικογένειά σου» ενώ τον καλεί να... τρώει και να κοιμάται καλά! Τον προτρέπει να «κάνεις κουράγιο και υπομονή» ενώ γράφει πως «αγαπούσε πολύ» την γυναίκα που έπνιξε, την Καρολάιν Κράουτς.

Το γράμμα όπως το δημοσίευσε η εκπομπή Super Κατερίνα:

«Αγαπητέ Μπάμπη, έχω παρακολουθήσει τη υπόθεση σου και πήρα την απόφαση να σου γράψω ένα γράμμα συμπαράστασης. Δεν θα σταθώ σε λεπτομέρειες γιατί είναι πολύ οδυνηρό για εσένα και δεν θέλω να ξύσω πληγές. Αυτό που θα πω μόνο είναι ότι δεν έχεις προσχεδιάσει το έγκλημα, το έχεις μετανιώσει, αγαπούσες πολύ την Καρολάιν, ήταν η γυναίκα της ζωής σου και ήταν και πολύ ωραία γυναίκα.

Δυστυχώς Μπάμπη, εδώ και ένα χρόνο τα μέσα ενημέρωσης σου έχουν κάνει ανελέητο πόλεμο χωρίς να υπολογίσουν ότι μαζί με εσένα λιθοβολούν και την οικογένειά σου. Θέλω να σου πω ένα μεγάλο μπράβο που ακόμα και από τη φυλακή, προστατεύεις την οικογένειά σου, που όλο αυτό τον καιρό έχεις κρατήσει τίμια και αξιοπρεπέστατη στάση και δεν έχεις βγει ποτέ δεξιά και αριστερά και βεβαίως που αγαπάς πολύ και την κορούλα σου, όχι απλά την αγαπάς, την υπεραγαπάς για την κορούλα σου δίνεις και τη ζωή σου όπως κάνει άλλωστε κάθε γονιός.

Μπάμπη μπορεί να μη με γνωρίζεις αλλά μέσα από αυτό το γράμμα σου εκφράζω την πλήρη στήριξή μου και συμπαράστασή μου σε όλα αυτά που περνάς θέλω να κάνεις κουράγιο και υπομονή να προσέχεις τον εαυτό σου, την εμφάνισή σου, να τρως καλά και να κοιμάσαι καλά.

Ολα αυτά παίζουν σημαντικό ρόλο για την ψυχολογία σου, θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα και θέλω να πιστεύω ότι με το εφετείο θα έχεις κερδίσει μια μάχη θα έχεις κάποια ελαφρυντικά και σε λίγα χρόνια να έρθει η δικαίωσή σου. Σε στηρίζω μέσα από την ψυχή μου και να ξέρεις το καλό θα νικήσει. Με εκτίμηση και συμπάθεια (υπογράφει με το όνομά της)».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share