Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: "Χαστούκι" της μητέρας της Κάρολαϊν στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - «Δεν θέλω τα λεφτά σου»

«Το μόνο που μας νοιάζει είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον»

5 Οκτωβρίου 2022 10:32
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κάθετοι είναι οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς απέναντι στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα θέλει να μεταβιβάσει τα περιουσιακά του στοιχεία στην κόρη του Λυδία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr από το πολύ στενό περιβάλλον της οικογένειας, τόσο ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, όσο και η μητέρα της αρνούνται κατηγορηματικά να συμμετάσχουν στη συζήτηση για τη μεταβίβαση της περιουσίας του δολοφόνου της κόρης τους.

Νομικοί κύκλοι αναφέρουν ότι για να γίνει η μεταβίβαση των κινητών και ακινήτων που διαθέτει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο όνομά του, στην κόρη του Λυδία, θα πρέπει να συναινέσουν οι άνθρωποι που έχουν την επιμέλεια του παιδιού και τη γονική μέριμνα, δηλαδή η οικογένεια της Καρολάιν, που ζει στην Αλόννησο.

Η Σούζαν Κράουτς, απαντώντας σχετικά, αρνείται κατηγορηματικά να συναινέσει σε μία τέτοια κίνηση, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα νομικό τερτίπι, το οποίο θα δώσει ελαφρυντικά στον δολοφόνο του παιδιού της. «Δε μας ενδιαφέρουν τα χρήματα και τα οικόπεδα. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον. Δεν θέλουμε τα χρήματά του».

Επίσης, επισημαίνεται από την οικογένεια ότι όσα έχει ο πιλότος είναι από τα λεφτά που έστελναν οι ίδιοι. «Τους δίναμε 1.000 ευρώ κάθε μήνα και 50.000 ευρώ για να αγοράσει το οικόπεδο που θα έχτιζαν το σπίτι τους. Για ποια δικά του περιουσιακά στοιχεία μιλάει;»

Παράλληλα, «ποντικό» χαρακτήρισε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο συγκρατούμενός του που αναφέρθηκε στις κινήσεις του πιλότου που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μετά από τη μεταγωγή του στις φυλακές Μαλανδρίνου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share