Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Καβάλα: «Σε αγάπησα, σε είδα σαν δικό μου άνθρωπο» - Όταν ο 56χρονος έγραφε ερωτική επιστολή στην 31χρονη που σκότωσε μαζί με το παιδί τους (Video)

«Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα...»

5 Οκτωβρίου 2022 07:41
Έγκλημα στην Καβάλα: «Σε αγάπησα, σε είδα σαν δικό μου άνθρωπο» - Όταν ο 56χρονος έγραφε ερωτική επιστολή στην 31χρονη που σκότωσε μαζί με το παιδί τους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στην Καβάλα: Ανατριχιαστικό μπορεί να κρίνει κανείς, με βάση τα όσα έχουν γίνει, το λεύκωμα-ερωτική επιστολή του 56χρονου κτηνοτρόφου στην 30χρονη Άννα, που σκότωσε, όπως και το 10 μηνών παιδί τους, για να βάλει- στη συνέχεια- τέλος στη ζωή του, πριν λίγες μέρες, στο χωριό Λεκάνη, στην Καβάλα.

Η επιστολή του 56χρονου κτηνοτρόφου προς εκείνη, που δημοσίευσε η εκπομπή του MEGA LIVE NEWS, περιγράφει-επί της ουσίας- το πώς ξεκίνησε η σχέση τους, η οποία κατέληξε στην ασύλληπτη τραγωδία.

«Σε αγάπησα, σε είδα σαν δικό μου άνθρωπο» - Όταν ο 56χρονος έγραφε ερωτική επιστολή στην 31χρονη που σκότωσε μαζί με το παιδί τους

«Όλα αυτά που έκανες για μένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και στο έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου», γράφει-μεταξύ άλλων- ο 56χρονος κτηνοτρόφος.

Εκείνος καταθέτει την αγάπη του για εκείνη και προσπαθεί να την πείσει να γίνουν ζευγάρι, όπως εκείνος το έχει πλάσει στο μυαλό του.

«Καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. Δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή για τους ανθρώπους.

Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα, και για μένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ», συνεχίζει σε άλλο σημείο.

Στην επιστολή του προς την Άννα, ο 56χρονος, δείχνει να προσπαθεί για την αποδοχή του από την οικογένεια της 30χρονης, θεωρώντας ότι ίσως η διαφορά ηλικίας τους, σταθεί εμπόδιο.

«Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα. Εσύ και εγώ πρέπει με λογικές κινήσεις να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share