Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Ενοχή του κατηγορουμένου ζήτησε ο εισαγγελέας - «Είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι ο δολοφόνος» (Video)

Αναμένεται η απόφαση

4 Οκτωβρίου 2022 11:29
Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη:  Ενοχή του κατηγορουμένου ζήτησε ο εισαγγελέας  - «Είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι ο δολοφόνος» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο εισαγγελέας της Εδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, ζήτησε την καταδίκη του Μανώλη Σοροπίδη, για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο τον Οκτώβριο του 2017. Παράληλα, διαβάστε εδώ την ανατριχιαστική περιγραφή του ιατροδικαστή & το ξέσπασμα του πατέρα της.

Καταπέλτης η εισαγγελέας στη δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Η εισαγγελική λειτουργός, όπως και πρωτόδικα ζήτησε την καταδίκη του Σοροπίδη, καθώς όπως σημείωσε, μεταξύ άλλων η εισαγγελική λειτουργός: «Είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι ο δολοφόνος της Δώρας. Ο ιατροδικαστής βεβαιώνει ότι τα πλήγματα αυτά έγιναν με μεγάλη μανία και ιδιαίτερο μίσος από άνθρωπο που ήθελε να κάνει φόβο.

Ο κατηγορούμενος βέβαια έπαιρνε και ισχυρά κοκτέιλ φαρμάκων και ναρκωτικών. Καταλήγουμε ότι αυτός που δολοφόνησε τη Δώρα ήταν ένα και μόνο πρόσωπο, ο κατηγορούμενος. Η Δώρα δολοφονήθηκε από το συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτό είναι το ασφαλές συμπέρασμα. Κατά την άποψη μου υπάρχουν θολά σημεία στην υπόθεση αλλά δεν προκύπτει κάτι ξεκάθαρο», είπε η εισαγγελέας.

Η εισαγγελική λειτουργός, αναφερόμενη στις διαφορετικές απολογίες του κατηγορουμένου, σχολίασε: «Σε μια από τις απολογίες του κατονόμασε γνωστό δικηγόρο, ο οποίος σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, είχε υποθέσεις στη ΔΟΥ Πειραιά και τον έβαλε να τη φοβίσει. Ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε μια υπόθεση τουλάχιστον στη ΔΟΥ Πειραιά αλλά την υπόθεση είχε αναλάβει άλλος υπάλληλος».

Δώρα Ζέμπερη: «Της είχαν τρυπήσει την καρδιά» – Συγκλονίζει ο πατέρας της εφοριακού

Απαντήσεις για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, που έπεσε νεκρή πριν από 4 χρόνια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, ζητά ο πατέρας της ενόψει της δίκης σε δεύτερο βαθμό που ξεκινά αύριο στο Εφετείο.

«Το παιδί πέθανε από αιμορραγία, της είχαν τρυπήσει την καρδιά της, αλλά περπάτησε 99 μετρά για να ζητήσει βοήθεια. Με τέτοιο μένος την χτύπησε και εγώ πρέπει να κρατηθώ όρθιος αύριο για να δικαιώσω την ψυχή του παιδιού μου. Έχει καταστραφεί όλη μας η οικογένεια» συγκλονίζει μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της εφοριακού.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη λέει ότι η κόρη του του είχε εκμυστηρευτεί ότι την απειλούσαν επειδή δε χρηματιζόταν: «Δεχόταν απειλές; Ναι! Έστησαν ενέδρα στο παιδί. Δεν βρέθηκε τυχαία να μένει αυτός δίπλα της. Ούτε τυχαία στο νεκροταφείο. Μου έλεγε ότι την απειλούν. Είχε συνεργό; Σίγουρα! Ζητάω να διερευνηθούν τα δυο DNA στα νύχια της» λέει χαρακτηριστικά.

Ο 60χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να του αναγνωρίσουν κανένα ελαφρυντικό και καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share