Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022

Έγκλημα στην Καβάλα: «Ήταν κακότροπος, βίαιος λεκτικά και τον συντηρούσε η Άννα» - Νέα στοιχεία για τον 56χρονο δολοφόνο της 31χρονης (Video)

Πώς έγινε το έγκλημα που συγκλονίζει το πανελλήνιο

3 Οκτωβρίου 2022 10:46
Έγκλημα στην Καβάλα: «Ήταν κακότροπος, βίαιος λεκτικά και τον συντηρούσε η Άννα» - Νέα στοιχεία για τον 56χρονο δολοφόνο της 31χρονης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το φρικτό έγκλημα στην Καβάλα, συγκλονίζοντας ολόκληρη την Ελλάδα. Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση ο 56χρονος δράστης σκότωσε πρώτα το 11 μηνών παιδί του, ύστερα όπλισε ξανά και σκότωσε τη πρώην σύντροφό του.

Ο δικηγόρος της άτυχης γυναίκας στην Καβάλα, Μάρκος Αποστολίδης, μίλησε στο MEGA κάνοντας λόγο για μια «φθίνουσα» σχέση. ‘Οπως ανέφερε, τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ήρθε στον κόσμο το παιδί τους και έπρεπε να μεγαλώσει σε ένα σπίτι υπό άσχημες συνθήκες.

Τον βοηθούσε οικονομικά

Φαίνεται πως η 31χρονη βοηθούσε οικονομικά τον πρώην σύντροφό της, καθώς ο 56χρονος δράστης είχε πενιχρό εισόδημα και πολλά χρέη, ενώ 200 ευρώ μηνιαίως έστελνε στη γυναίκα και η μητέρα της από τη Γερμανία.

Ο δικηγόρος του θύματος είπε πως η άτυχη γυναίκα είχε προσφύγει στο γραφείο του προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, ενώ και ο 56χρονος διεκδικούσε τη συνεπιμέλεια.

Η 31χρονη είχε νοικιάσει σπίτι στο χωριό και είχε τονίσει αρκετές φορές πως δεν επιθυμούσε να γυρίσει πίσω στη Γερμανία. «Ήταν βίαιος λεκτικά, δεν υπήρξε ποτέ σωματική κακοποίηση. Απλά ήταν εξαιρετικά κακότροπος» τόνισε ο κ. Αποστολίδης.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας βάσει των στοιχείων της αστυνομίας ανέφερε πως ο δράστης αφού σκότωσε το παιδί του και την πρώην σύντροφό του, γύρισε το όπλο στον εαυτό του πυροβολώντας στο αριστερό μέρος προς την καρδιά, δεν τα κατάφερε και πυροβόλησε μέσα στο στόμα του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η 31χρονη γυναίκα σκόπευε να δώσει 15.000 ευρώ προκειμένου ο 56χρονος να αγοράσει κι άλλα ζώα.

Για έναν ιδιαίτερα αντικοινωνικό άνθρωπο κάνουν λόγο οι συγχωριανοί του δράστη και μάλιστα όπως ανέφερε ο δικηγόρος του θύματος, όταν εκείνη γέννησε δεν πήγε στο νοσοκομείο να τη δει, ενώ η μεταφορά της έγινε από φιλικό πρόσωπο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share