Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Καβάλα: Αυτή η 29χρονη που σκότωσε ο 56χρονος σύντροφός της μαζί με το "αγγελούδι" της - Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως (Video)

Πρώτα πυροβόλησε το παιδί του και μετά την σύντροφό του!

30 Σεπτεμβρίου 2022 13:22
Έγκλημα στην Καβάλα: Αυτή η 29χρονη που σκότωσε ο 56χρονος σύντροφός της μαζί με το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για το διπλό έγκλημα και την αυτοκτονία του δράστη στην Καβάλα, πρώτα πυροβόλησε το παιδί του ο δράστης και μετά την σύντροφό του.

Στενός συγγενής του δράστη και αυτόχειρα στην Καβάλα, περιγράφει όλα όσα έγιναν το πρωί στο χωριό Λεκάνη. Το στυγερό έγκλημα με τη διπλή δολοφονία που έχει συνταράξει την περιοχή και ολόκληρη τη χώρα. Με τον 56χρονο να σέρνει σε στάβλο της περιοχής την εν διαστάσει γυναίκα και το μωρό που είχαν αποκτήσει και εκεί να τους σκοτώνει με το μονόκαννο όπλο που είχε μαζί του.

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί, περίπου στις 9 και μισή. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του παππού της 29χρονης, που έμενε τόσο η ίδια όσο και το παιδί τους. Με το που άνοιξε η πόρτα, μπήκε μέσα και τους οδήγησε σε ένα στάβλο, που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο και εκεί υλοποίησε το άρρωστο σχέδιο που είχε στο μυαλό του.

Έβαλε στο στόχαστρο αρχικά το μωρό, που είχε βαφτιστεί πριν από ένα μήνα και στην συνέχεια την σύντροφό του. Αμέσως μετά έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενής του δράστη και αυτόχειρα είναι συγκλονιστικά. Μας λέει ότι την ώρα που ο 56χρονος είχε φτάσει στο στάβλο αποφασισμένος να σκοτώσει, πήρε ένα ξάδερφό του και του ζήτησε να πάει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να δει με τα μάτια του, αυτό που θα κάνει.

Πριν κλείσει το τηλέφωνο άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί, με τον συγγενή του να πιστεύει αρχικά, πως αυτοί προέρχονταν από κυνηγούς στην περιοχή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share