Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Έγκλημα στην Καβάλα: Ο 56χρονος έσυρε στο μαντρί γυναίκα και μωρό και τους σκότωσε! Το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα μετά την τραγωδία (Video)

Τι κρύβεται πίσω από την αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία

30 Σεπτεμβρίου 2022 13:06
Έγκλημα στην Καβάλα: Ο 56χρονος έσυρε στο μαντρί γυναίκα και μωρό και τους σκότωσε! Το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα μετά την τραγωδία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγλημα στην Καβάλα: Ο 56χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε την γυναίκα και το παιδί του μέσα στο μαντρί στην Καβάλα, σύμφωνα με πληροφορίες πριν αυτοκτονήσει τηλεφώνησε σε έναν εξάδελφό του.

Ο δράστης μετέφερε την εν διαστάσει σύζυγό του και το ενός έτους παιδί τους στο μαντρί του. Εκεί τους σκότωσε με την καραμπίνα του. Όμως πριν στρέψει την κάννη του όπλου στον εαυτό του, τηλεφώνησε σε έναν εξάδελφό του.

«Είμαστε στο μαντρί, ελάτε να μας βρείτε» είπε μόνο και έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο ξάδελφος τότε τηλεφώνησε σε έναν αντιδήμαρχο και εκείνος με την σειρά του την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο συγγενής του δράστη, βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Καβάλας, proininews, την Τρίτη το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο δικαστήριο αλλά όλα ήταν ήρεμα. Η 30χρονη γυναίκα η οποία ήταν Ελληνίδα που μεγάλωσε στην Γερμανία, ήθελε να πάει με το παιδί στη χώρα για να τακτοποιήσει οικογενειακές υποθέσεις καθώς πρόσφατα πέθανε ο πατέρας της. Ίσως ο δράστης φοβήθηκε ότι δεν θα επέστρεφε.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και το σπίτι και το μαντρί που εκτυλίχθηκε το έγκλημα αποκλείστηκαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σε κατάσταση σοκ οι στενοί συγγενείς έσπευσαν στο σημείο και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα τα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Ο κτηνοτρόφος είχε γνωριστεί με την Ελληνογερμανίδα πριν τέσσερα χρόνια. Η γυναίκα είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, ερωτεύτηκε και έμεινε στην Καβάλα αφού η μητέρα της ήταν από την περιοχή. Το ζευγάρι συζούσε για τέσσερα χρόνια και απέκτησε το παιδί.

Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι καυγάδες και τους τελευταίους μήνες είχαν χωρίσει. Ο δολοφόνος και αυτόχειρας είχε παντρευτεί και στο παρελθόν αλλά είχε χωρίσει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share