Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρικτό έγκλημα στην Καβάλα: 50χρονος σκότωσε τη γυναίκα του, το 1.5 ετών μωράκι τους και αυτοκτόνησε!

Οι πρώτες πληροφορίες για το φονικό

30 Σεπτεμβρίου 2022 11:15
Φρικτό έγκλημα στην Καβάλα: 50χρονος σκότωσε τη γυναίκα του, το 1.5 ετών μωράκι τους και αυτοκτόνησε!
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρικτό έγκλημα στην Καβάλα: Ένα τραγικό συμβάν που δεν το χωράει ανθρώπου νους έλαβε χώρα στο χωριό Λεκάνη στην Καβάλα καθώς ένας 50χρονος φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του με κυνηγετική καραμπίνα αλλά και το 1,5 ετών μωράκι τους και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Παράλληλα, για προμελετημένο έγκλημα έκανε λόγο σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της οικογένειας του 46χρονου επιχειρηματία εργολάβου που βρέθηκε νεκρός στην Ρόδο, αφού είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή.

Οι πρώτες πληροφορίες για το στυγερό έγκλημα

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και το τελευταίο διάστημα διαφωνούσε για την επιμέλεια του παιδιού. Οι κάτοικοι στην περιοχή της Λεκάνης γνώριζαν για τις εντάσεις, αλλά δεν περίμεναν τα όσα έμελλε να συμβούν το πρωί.

Η γυναίκα που ήταν ελληνογερμανίδα, ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό. Ο 50χρονος διαφωνούσε και φέρεται να την είχε απειλήσει πως δεν επρόκειτο να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Για την επιμέλεια θα αποφάσιζε σε λίγες μέρες δικαστήριο, αλλά ο κτηνοτρόφος «τυφλωμένος» από το μίσος, έβαψε τα χέρια του, με αίμα.

Έγκλημα στην Καβάλα
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Το πρωί πήγε στο σπίτι που έμαναν μάνα και μωρό και τους σκότωσε με όπλο. Αρχικά έβαλε στο στόχαστρο τη γυναίκα του και στη συνέχεια το ανυπεράσπιστο αγγελούδι του. Αμέσως μετά, έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share