Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στην Καβάλα: «Ο 52χρονος ευθύνεται για την απόλυσή μου» - Όσα είπε στις Αρχές ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος (video)

«Μιλούσε χλευαστικά για μένα στους συναδέλφους και με περιγελούσε»

24 Σεπτεμβρίου 2022 10:49
Άγριο έγκλημα στην Καβάλα: «Ο 52χρονος ευθύνεται για την απόλυσή μου» - Όσα είπε στις Αρχές ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για περίπου 6 μήνες σχεδίαζε την... εκδίκηση του ο 25χρονος καθ' ομολογίαν δράστης της άγριας δολοφονίας στη Χρυσούπολη Καβάλας. Όπως είπε στους αστυνομικούς, το θύμα ήταν υπεύθυνο για την απόλυση του από το εργοστάσιο μαρμάρου και του και του έκανε συστηματικά bullying, ακόμα και μετά τη φυγή του από την επιχείρηση.

«Μιλούσε χλευαστικά για μένα στους συναδέλφους και με περιγελούσε. Με έβαζε να κάνω δικές του χαμαλοδουλειές και όχι της επιχείρησης. Με ρουφιάνευε στον ιδιοκτήτη, ο οποίος τελικά με απέλυσε. Αυτός ήταν υπεύθυνος» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο 25χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έγιναν αποδέκτες πληροφοριών ότι θύμα και δράστης έκαναν στενή παρέα παλαιότερα, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα οι σχέσεις τους φαίνεται να διαταράχθηκαν εξαιτίας προσωπικών διαφορών και της υποψίας του δράστη, ότι ο 52χρονος προσέγγιζε την σύζυγό του.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση σημειώνουν πως ο δράστης λειτούργησε με προχειρότητα και άφησε πίσω του ίχνη που τελικά οδήγησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Κινήθηκε με τη δική του μοτοσυκλέτα προς τον τόπο της δολοφονικής επίθεσης, με αποτέλεσμα η εικόνα του να αποτυπωθεί από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Παράλληλα χρησιμοποίησε το κυνηγετικό όπλο του αδερφού του, το οποίο επέστρεψε πίσω αμέσως μετά το έγκλημα. Οι αρχές που εξέτασαν τα όπλα όλων τον μελών του κυνηγετικού συλλόγου του θύματος, αλλά και των εργαζομένων του εργοστασίου, κατάφεραν γρήγορα να ταυτοποιήσουν την φονική καραμπίνα.

Αρχικά τα στελέχη της Ασφάλειας Καβάλας προσήγαν τον κάτοχο του όπλου και στη συνέχεια τον 25χρονο αδερφό του, που γνώριζαν πως είχε απολυθεί από την επιχείρηση πριν από έξι μήνες. Ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του υποστηρίζοντας ότι το θύμα ήταν υπεύθυνο για την απόλυσή του έξι μήνες πριν, καθώς όπως είπε ήταν κουμπάρος με τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου και τον επηρέαζε.

Τόσο ο 25χρονος όσο και ο αδερφός του εργάζονταν στην επιχείρηση μαρμάρων, και ήταν στον ίδιο κυνηγετικό σύλλογο με τον 52χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα που ήταν 32 χρόνια επιστάτης της επιχείρησης, ήταν αυτός που είχε βοηθήσει στις προσλήψεις των αδερφών, ενώ φέρεται να διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με τον πατέρα τους.

Την Παρασκευή στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κλήθηκαν οι γονείς, ο αδερφός και η σύζυγος του δράστη προκειμένου να εξεταστούν και να αναφέρουν λεπτομέρειες για τις κινήσεις, τη συμπεριφορά και τις ενέργειες του 25χρονου, πριν και μετά το έγκλημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share