Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Άκουγα τις κραυγές των παιδιών της»

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες!

23 Σεπτεμβρίου 2022 14:30
Θάνατος Φαίης Μπακογιώργου: «Άκουγα τις κραυγές των παιδιών της»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την κόλαση μέσα στην οποία ζούσε η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου, η οποία βρέθηκε νεκρή τον Οκτώβριο του 2021 στον Άγιο Παντελεήμονα, ενώ ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Ένοικος της πολυκατοικίας στην οποία φιλοξενούταν από τη γυναίκα, που φέρεται να την εξανάγκαζε σε επαιτεία και πορνεία, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και επιβεβαίωσε κι εκείνη ότι τόσο η Φαίη, όσο και τα τρία της παιδιά ήταν θύματα συστηματικής κακοποίησης.

«Η Φαίη ήταν μονίμως χτυπημένη. Κάποια στιγμή ρώτησα την αδελφή της και μου είπε να μην ανακατεύομαι και ότι είχε πέσει από τις σκάλες στο σπίτι του πατέρα της. Όμως ήταν συνέχεια χτυπημένη, δεν μπορεί να έπεφτε συνέχεια από τις σκάλες», είπε η γειτόνισσα της 23χρονης.

Η ίδια είχε ακούσει άπειρες φορές φωνές και κλάματα, χτυπήματα και κραυγές που ζητούσαν βοήθεια. Πολλές φορές μάλιστα είχε ακούσει και τα κλάματα των παιδιών από το ξύλο που έτρωγαν. Για τον λόγο αυτό είχε καλέσει δύο φορές την αστυνομία για να καταγγείλει την κακοποίηση της Φαίης και των παιδιών της, όμως όταν έφτασαν έξω από το διαμέρισμα οι αστυνομικοί δεν τους άνοιξε κανείς.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την κόλαση μέσα στην οποία ζούσε η 23χρονη Φαίη Μπακογιώργου, η οποία βρέθηκε νεκρή τον

«Η αδελφή της Φαίης ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Αντίθετα η Φαίη, όπως και η γιαγιά που έμενε μαζί τους ήταν πάντα χτυπημένες, απεριποίητες, βρώμικες. Η Φαίη κυκλοφορούσε σαν ζόμπι στην είσοδο της πολυκατοικίας, δε μιλούσε, αλλά από τον τρόπο που σε κοίταζε ήταν σαν να ζητούσε βοήθεια.

Η γιαγιά που έμενε μαζί τους ήταν κι αυτή βρώμικη, χτυπημένη, με γάζες στο κεφάλι, με πληγές στα πόδια. Την είχα δει να επαιτεί και της είχα δώσει λεφτά. Έκανα το λάθος να το πω στη γυναίκα που τους φιλοξενούσε κι εκείνη μετά τη χτύπησε πάρα πολύ άσχημα», είπε η γυναίκα.

Όπως αποκάλυψε η γυναίκα αυτή που φέρεται να κακοποιούσε τη Φαίη την είχε απειλήσει όταν έμαθε ότι είχε ειδοποιήσει την αστυνομία μετά από τις φωνές που είχε ακούσει.

«Με είχε βρει μέσα σε ένα κατάστημα της γειτονιάς κι είπε στην ιδιοκτήτρια να με πετάξει έξω. Μου είπε ότι θα μου κάνει κακό και ότι θα με καταστρέψει γιατί φώναξα την αστυνομία, αλλά εγώ δεν τη φοβήθηκε», κατέληξε.

Φαίη Μπακογιώργου: «Της είχα πει να έρθει να μείνει μαζί μου με το παιδί μας»

Μέσα από τις φυλακές μίλησε στην εκπομπή κι ένας Πακιστανός, ο οποίος, όπως είπε, είναι ο πατέρας του τρίτου παιδιού της Φαίης Μπακογιώργου.

Ο άνδρας εργαζόταν στην οδό Δροσοπούλου σε οικοδομές και γνώρισε την 23χρονη μέσω της γυναίκας που την φιλοξενούσε. Όπως είπε, η συγκεκριμένη γυναίκα, του ζήτησε λεφτά για να κάνει… «business» με τη Φαίη, όμως εκείνος έκανε σχέση μαζί της.

Κι εκείνος είχε υπάρξει μάρτυρας της κακοποίησης της Φαίης και των ανυπεράσπιστων παιδιών της.

«Την έβλεπα να χτυπά τη Φαίη και τα παιδιά. Ήθελα να τη βοηθήσω. Της είπα να νοικιάσω σπίτι και να μείνουμε όλοι μαζί, αλλά μου έλεγε ότι φοβόταν. Έμαθα μέσα στη φυλακή ότι η Φαίη η νεκρή και αμέσως σκέφτηκαν ότι την σκότωσε αυτή η γυναίκα», είπε ο άνδρας.

Διέψευσε, τέλος, ότι η 23χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί η γυναίκα που τη φιλοξενούσε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share