Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καρτέρι θανάτου στην Καβάλα: Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα - 25χρονος ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη (video)

Φίλος του θύματος ο δράστης

23 Σεπτεμβρίου 2022 10:49
Καρτέρι θανάτου στην Καβάλα: Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα - 25χρονος ομολόγησε τη δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά έξω από το χώρο εργασίας του σε μαρμαράδικο στην περιοχή της Κεραμωτής. Ο δράστης τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τον τραυμάτισε θανάσιμα στην καρδιά.

Δράστης είναι ένας 25χρονος φίλος του που φέρεται να ομολόγησε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Για τα μάτια μιας γυναίκας η δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα - Τον σκότωσε με φυσίγγια για αγριογούρουνα

Ερωτικό κίνητρο, προσωπική αντιζηλία ανδρών και στη… μέση μια γυναίκα, βλέπουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας πίσω από την άγρια δολοφονία του 52χρονου άνδρα στη Χρυσούπολη Καβάλας.

Θύμα και δράστης φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές που οξύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον δράστη να θεωρεί υπαίτιο τον 52χρονο για την αλλαγή στην συμπεριφορά της συντρόφου του, εκτιμούν αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, και έχουν στην κατοχή τους σχετικές ενδείξεις που θέλουν να εδραιώσουν με στοιχεία και μαρτυρικές καταθέσεις. Γι αυτό το λόγο λαμβάνουν επαναλαμβανόμενες καταθέσεις από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος προκειμένου να ανιχνεύσουν αναφορές που οδηγούν σε "πρόσωπο-κλειδί" για τον δράστη και το κίνητρο.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως δράστης και θύμα γνωρίζονταν "στενά", δεν αποκλείεται να έκαναν και παρέα, αλλά κάτι προσωπικό πυροδότησε μια δολοφονική έχθρα. Ο δράστης γνώριζε πότε ο 52χρονος πηγαίνει για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου, νωρίς το πρωί, και όταν βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον πυροβόλησε μία φορά με κυνηγετικό όπλο, από απόσταση περίπου 10 μέτρων. Το φυσίγγι ήταν "εννιάβολο" για αγριογούρουνα, προκαλώντας του 7 θανατηφόρα τραύματα, δείγμα της καλής "σκόπευσης" του δράστη, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί.

Ο δράστης ήταν κρυμμένος μέσα σε ένα χωράφι δίπλα από το εργοστάσιο. Όταν πυροβόλησε και είδε το θύμα να πέφτει αιμόφυρτο, τράπηκε σε φυγή μέσα από χωράφια με καλαμπόκια. Οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν στην κατοχή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που απεικονίζει μία ύποπτη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη της, να κινείται σε σημείο, από το οποίο θα μπορούσε να έχει διαφύγει ο δράστης της δολοφονίας.

Ο 52χρονος, ήταν επιστάτης στο συγκεκριμένο εργοστάσιο από το 1990, ενώ είναι πατέρας δύο παιδιών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share