Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία στην Καβάλα: Στο στενό περιβάλλον του θύματος στρέφονται οι έρευνες - Τον εκτέλεσαν με καραμπίνα εξ΄ επαφής (photo + video)

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών

16 Σεπτεμβρίου 2022 12:54
Δολοφονία στην Καβάλα: Στο στενό περιβάλλον του θύματος στρέφονται οι έρευνες - Τον εκτέλεσαν με καραμπίνα εξ΄ επαφής (photo + video)
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας του 52χρονου προϊσταμένου παραγωγής σε εργοστάσιο μαρμάρου, στη Χρυσούπολη Καβάλας, έχει εξαπολύσει η αστυνομία της περιοχής, με τις έρευνες να στρέφονται σε μεγάλο βαθμό στο στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Το γεγονός ότι η δολοφονία έγινε με κυνηγετική καραμπίνα και ότι ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε σχεδόν εξ’ επαφής τον 52χρονο, απομακρύνει σε σημαντικό βαθμό το ενδεχόμενο η εγκληματική ενέργεια να έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το θύμα ήταν κυνηγός και όπως λένε στο ethnos.gr συνάδελφοί του, επρόκειτο για έναν ήσυχο άνθρωπο, ο οποίος δούλευε για περισσότερο από τριάντα ως αρχιεργάτης στο εργοστάσιο και καθημερινά λίγο πριν τις 6:00 το πρωί βρισκόταν στο πόστο της εργασίας τους.

Εκείνη την ώρα ο δράστης ή οι δράστες τον περίμεναν έξω από το εργοστάσιο, στο χώρο που στάθμευσε το αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησαν.

Το θύμα ήταν κάτοικος Χρυσούπολης Καβάλας και είχε δύο παιδιά, με το μεγαλύτερο να είχε πρόσφατα εισαχθεί σε ιατρική σχολή. Η σύζυγος του 52χρονου έχει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Ο 52χρονος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κάποιο ποινικό αδίκημα.

Δολοφονία στην Καβάλα: Στο στενό περιβάλλον του θύματος στρέφονται οι έρευνες - Τον εκτέλεσαν με καραμπίνα εξ΄ επαφής
EUROKINISSI

Ένας ήρεμος οικογενειάρχης

Ως έναν άνθρωπο ήρεμο και οικογενειάρχη, ο οποίος δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα στην τοπική κοινωνία της Χρυσούπολης και δεν είχε καμία σχέση με τη νύχτα, χαρακτηρίζει τον 52χρονο ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης.

«Ένα χόμπι είχε ο άνθρωπος, το κυνήγι. Ασχολούταν με τα κτήματα που είχε στην περιοχή, έκανε και κανένα μεροκάματο ως μαρμαράς. Όλη η τοπική κοινωνία ‘’πάγωσε’’ στο άκουσμα του εγκλήματος. Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα το θύμα στη Χρυσούπολη, όπου έμενε με την οικογένειά του. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και θα δούμε, τι θα προκύψει», τονίζει ο κ. Μιχαηλίδης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share