Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δολοφονία στη Λάρισα: «Θέλω δικαίωση» λέει η μητέρα της 35χρονης - Άφαντος ο δράστης 7 μέρες μετά

«Της είχα πει ότι δεν ενέκρινα τη σχέση της»

15 Σεπτεμβρίου 2022 21:41
Δολοφονία στη Λάρισα: «Θέλω δικαίωση» λέει η μητέρα της 35χρονης - Άφαντος ο δράστης 7 μέρες μετά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Λάρισα, ξέσπασε για το έγκλημα που φέρεται να έκανε ο σύντροφος της δεύτερης, καθώς μέχρι στιγμής θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Η γυναίκα είπε για τον σύντροφο της 35χρονης, ο οποίος είναι από το Πακιστάν και αναζητείται από τις αρχές, ότι «της είχα πει ότι δεν ενέκρινα τη σχέση της και ότι θα ήταν καλύτερα να χωρίσει. Θύμωσε και μου έκλεισε το τηλέφωνο. Μου τηλεφώνησε κι ο ίδιος και μου είπε ότι την αγαπάει, όμως λίγες μέρες μετά η κόρη μου με πήρε τηλέφωνο και κλαίγοντας μου είπε ότι την είχε χτυπήσει. Έτρεξα στην αστυνομία κι έκανα μήνυση. Πίστευα ότι θα τον εγκατέλειπε, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο». Παράλληλα, τόνισε ότι «θέλω να τον βρουν και να δικαστεί για τη δολοφονία της κόρης μου. Θέλω δικαίωση».

«Τα παιδιά της δεν γνωρίζουν»

Επίσης, μεταξύ άλλων, είπε ότι τα παιδιά της 35χρονης δεν γνωρίζουν ακόμα για την δολοφονία της μητέρας τους, καθώς μεγαλώνουν μαζί της. «Τα μεγαλώνω από μωρά παιδιά. Θέλω να έχω δύναμη και να είμαι καλά, για να είναι καλά κι αυτά τα παιδιά… Τα παιδιά δεν ξέρουν ακόμη πώς πέθανε η μητέρα τους. Θα πάμε σε παιδοψυχολόγο και θα το μάθουν σιγά-σιγά. Με καίει μέσα μου ο τρόπος που έφυγε. Δε θέλω να μάθουν τα παιδιά για το έγκλημα αυτό. Είναι άλλο να πιστεύουν ότι ήταν άρρωστη και πέθανε και θα τους προσέχει από ψηλά κι άλλο ότι τη σκότωσαν. Είναι πολύ σκληρό», είπε χαρακτηριστικά.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share