Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Λάρισα: Ανθρωποκυνηγητό για τον Πακιστανό σύντροφο της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο πολυκατοικίας - Παραμένει άφαντος (photos)

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να είχε δολοφονηθεί μία εβδομάδα πριν

9 Σεπτεμβρίου 2022 16:16
Θρίλερ στη Λάρισα: Ανθρωποκυνηγητό για τον Πακιστανό σύντροφο της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο πολυκατοικίας - Παραμένει άφαντος (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Πακιστανό σύντροφο της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας. Ο άνδρας θεωρείται βασικός ύποπτος και αγνοείται, ενώ ακόμη ένα στοιχείο που έχει σημασία είναι το τραύμα που έφερε στο κεφάλι η 35χρονη.

δολοφονια-λαρισα-35χρονη-πακιστανοσ-συζυγοσ-9-9

Το χρονικό του θρίλερ

Πάνω σε ένα στρώμα μέσα στο δωμάτιο των ελάχιστων τετραγωνικών μέτρων, σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου στη Λάρισα βρέθηκε χθες το πτώμα μιας 35χρονης. Στο σημείο έφτασε πρώτα η ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρίσκεται κοντά για να ελέγξει την πηγή της δυσοσμίας. Μόλις μπήκε στο υπόγειο αντίκρισε τη γυναίκα τυλιγμένη σε μια κουβέρτα και τότε ειδοποίησε την αστυνομία.

δολοφονια-λαρισα-35χρονη-πακιστανοσ-συζυγοσ-9-9

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις όπου σύμφωνα και με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η γυναίκα φέρεται να έχει τραύμα στο κεφάλι.

δολοφονια-λαρισα-35χρονη-πακιστανοσ-συζυγοσ-9-9

Σήμερα το πρωί, έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος στελέχη του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και της Ασφάλειας Λάρισας. Από την έρευνα της Αστυνομίας, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, προκύπτει ότι βασικός ύποπτος είναι ο σύντροφός της – υπήκοος Πακιστάν – ο οποίος εξαφανίστηκε και πλέον αναζητείται. Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, η γυναίκα είχε απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν.

δολοφονια-λαρισα-35χρονη-πακιστανοσ-συζυγοσ-9-9

Πηγή: protothema.gr

Τρόμος στη Θεσσαλονίκη: Λογιστής τράβηξε όπλο κατά εργαζομένου - Σωτήρια παρέμβαση αστυνομικών (Video)

Ο καυγάς δύο αντρών θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία αν δεν επενέβαινε άμεσα η Αστυνομία. Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην οδό Καρακάση, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης: Άγρια δολοφονία στα Πετράλωνα: Τούρκος υπήκοος το θύμα - Ερευνάται η σχέση του με τους πυροβολισμούς στην πλατεία Βάθης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, ένας λογιστής κινήθηκε εναντίον εργαζόμενου σε internet cafe.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο λογιστής κινούνταν κατά του εργαζόμενου του internet cafe με σκοπό να τον χτυπήσει. Εκείνος απομακρυνόταν για να γλιτώσει. Ο λογιστής επέστρεψε στο γραφείο του, έσπασε το τζάμι της εισόδου, πήρε ένα πιστόλι και βγήκε στο δρόμο.

«Ήταν απίστευτο αυτό που είδαμε. Έσπασε με μια μπουνιά την πόρτα του μαγαζιού του. Κόπηκε στο πόδι και είχε αίματα. Βγήκε με ένα πιστόλι στο χέρι. Έψαχνε αυτόν που είχαν μαλώσει. Εκείνος έφυγε για να γλιτώσει. Είναι ήσυχο παιδί και δεν έχει δώσει δικαιώματα. Δεν ξέρω τι έπαθε σήμερα. Σαν να είχε τρελαθεί ή σαν να πήρε κάτι. Ευτυχώς που ήρθαν οι αστυνομικοί γρήγορα και τον έβαλαν χειροπέδες. Δεν ξέρω τι θα είχε γίνει» δήλωσε στο thestival περίοικος.

Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο σημείο έριξαν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου στο έδαφος και του πέρασαν χειροπέδες. Εντός του γραφείου του εντόπισαν το πιστόλι που κρατούσε. Αποδείχθηκε ότι ήταν replica.

Εκείνος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. Τον επιβίβασαν σε περιπολικό και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share