Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Γυναικοκτονία στη Λάρισα - Επτά μέρες νεκρή η 35χρονη - «Τη σκότωσαν με σφυρί ή λοστό»

«Ο θάνατος ήταν ακαριαίος»

9 Σεπτεμβρίου 2022 13:44
Γυναικοκτονία στη Λάρισα - Επτά μέρες νεκρή η 35χρονη - «Τη σκότωσαν με σφυρί ή λοστό»
Πηγή: larissanet.gr
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: «Τη σκότωσε με σφυρί ή λοστό και ο θάνατός ήταν ακαριαίος» αναφέρει ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης αφού πραγματοποίησε την νεκροψία-νεκροτομή της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Λάρισα, χτυπημένη στο κεφάλι και τυλιγμένη με πάπλωμα.

Ο ιατροδικαστής παρουσιάστηκε κατηγορηματικός μιλώντας στο newsit.gr καθώς επισήμανε επισημαίνοντας ότι «πρόκειται για ανθρωποκτονία. Διαπιστώθηκε συντριπτικό κάταγμα κεφαλής στην περιοχή του θόλου, προκληθέν από αμβλύ όργανο, βαρύ όργανο π.χ. σφυρί, λοστός. Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται περίπου μία εβδομάδα από σήμερα. Η πλήξη είναι από την δεξιά μεριά».

Ο Χρήστος Κραββαρίτης κάνει λόγο για ακαριαίο θάνατο και αναφέρει ότι ο δράστης προσπάθησε να συγκαλύψει την αποτρόπαια ενέργειά του. «Δεν υπήρχαν έντονες κακώσεις και ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Επειδή έχουμε σήψη δεν έχουμε την δυνατότητα να δούμε τα πάντα. Έγινε χθες η αυτοψία του χώρου όπου η σορός βρέθηκε καλυμμένη ολόσωμα από καλύμματος, στην προσπάθεια του δράστη να συγκαλύψει στοιχεία. Από την πρώτη στιγμή πάντως φαινόταν το κάταγμα, από την πρώτη στιγμή μίλησα για εγκληματική ενέργεια. Υπάρχει ένα όργανο στο χώρο το οποίο θα μπορούσε να είναι το όργανο που χρησιμοποιήθηκε».

Ο κ. Κραββαρίτης πέραν της επιστημονικής του ταυτότητας εστιάζει και στην ανθρώπινη υπόσταση, επισημαίνοντας και τον μείζονα ρόλο του κοινωνικού συνόλου. «Μία σορός επτά ημερών να σαπίζει σε ένα διαμέρισμα και να μην ενοχλείται κανείς, δείχνει την αναισθησία του κοινωνικού περίγυρου -που για μένα- πέρα από τον φυσικό αυτουργό, είναι συναυτουργός».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share