Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στην Κυψέλη - Παγερός ο αδίστακτος φονιάς: «Δεν μετανιώνω για τίποτα απ' όσα έκανα - Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ» (video)

Στον άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

29 Αυγούστου 2022 22:09
Γυναικοκτονία στην Κυψέλη - Παγερός ο αδίστακτος φονιάς: «Δεν μετανιώνω για τίποτα απ' όσα έκανα - Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ» (video)
Φωτογραφίες: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ&XΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αμετανόητος δηλώνει ο 37χρονος από το Μπαγκλαντές που δολοφόνησε την ερωμένη του στη Κυψέλη, όταν εκείνη ζήτησε να χωρίσουν, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι η γυναίκα του χρωστούσε 20.000 ευρώ.

Η εκπομπή Live News ανέφερε πως ο άνδρας κατέθεσε ότι «ναι, εγώ τη σκότωσα. Μου χρωστούσε 20.000 ευρώ. Με κορόιδευε και δεν σκόπευε να μου τα δώσει πίσω. Δε μετανιώνω για αυτό που έκανα». Μάλιστα, υποστήριξε πως τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη η οποία δανειζόταν από αυτόν μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου να βοηθά και τον σύζυγό της που ήταν άνεργος.

Σημειώνεται, ότι ο άνδρας την ερχόμενη Τετάρτη θα απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Την κατακρεούργησε με πρωτοφανή αγριότητα – Της έκοψε κοιλιά, μάγουλο, χέρι (video)

Ακόμα και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που έφτασαν στην οδό Τένεδου στην Κυψέλη, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την πρωτοφανή αγριότητα με την οποία είχε δολοφονηθεί η 36χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές από ομοεθνή της. Ο δράστης κυριολεκτικά είχε κατακρεουργήσει την ερωμένη του έξω από το σπίτι που έμενε στην Κυψέλη μαζί με το σύζυγό της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης υποστήριξε πως η γυναίκα δανειζόταν από αυτόν μεγάλα ποσά, έφτασε τα 20.000 ευρώ. Του είπε να χωρίσουν, αυτός πήγε έξω από το σπίτι, ζήτησε και πάλι τα λεφτά, η γυναίκα δεν τα είχε, και την κατακρεούργησε. Δηλώνει πως δεν μετανιώνει για όσα έκανε.

Οι ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ Αθηνών που κλήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής, έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας σε χρόνο ρεκόρ. Ένας από αυτούς κατέβηκε από τη μηχανή του και αμέσως πλησίασε τη γυναίκα που κείτονταν μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο.

Όταν γύρισε το άψυχο σώμα, τότε ήρθε αντιμέτωπος με το φρικτό έγκλημα. Ο 40χρονος είχε σκίσει με το μαχαίρι την κοιλιά της 36χρονης, την είχε μαχαιρώσει στο μάγουλο της είχε κόψει σχεδόν το δεξί της χέρι. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αμέσως έσπευσαν να βρουν το διαμέρισμα στο οποίο διέμενε η άτυχη γυναίκα. Γρήγορα το εντόπισαν κι όταν χτύπησαν το κουδούνι του άνοιξε ο άνδρας της.

Ο σύζυγος έμαθε από τους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του κατασφάχτηκε

Οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν ξέρει που είναι η γυναίκα του και τότε εκείνος τους είπε: « Δεν ξέρω που είναι η σύζυγος μου. Έφυγε λίγο από το σπίτι για να συναντήσει κάποιον».

Αν κι αρχικά ο άνδρας της δολοφονημένης δεν έλεγε στους αστυνομικούς με ποιον είχε ραντεβού η σύζυγος του, όταν τον πίεσαν και του είπαν ότι η 36χρονη δολοφονήθηκε, τότε εκείνος τους ανάφερε το όνομα του 40χρονου, ενώ τους έδωσε και τον αριθμό ενός τηλεφώνου.

Οι αστυνομικοί, κινήθηκαν γρήγορα και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφεραν να βρουν το σημείο που είχε πετάξει το μαχαίρι ο δράστης. Λίγη ώρα αργότερα, βρήκαν το 40χρονο στην οδό Θήρας και του περάσουν χειροπέδες. Ο άνδρας της 36χρονης που βρισκόταν στη χώρα μας χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα θα απελαθεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share