Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δολοφονία στην Άρτα: Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως - Λίγο καιρό πριν σκοτώσει τον πεθερό του είχε προσπαθήσει να...

Ανατριχιάζουν!

14 Αυγούστου 2022 09:16
Δολοφονία στην Άρτα: Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως - Λίγο καιρό πριν σκοτώσει τον πεθερό του είχε προσπαθήσει να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προθεσμία για να παρουσιαστεί στον ανακριτή την Τετάρτη ζήτησε και πήρε ο 29χρονος που φέρεται να σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας, ο οποίος νωρίς το απόγευμα του Σάββατου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του αποδόθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Ο 29χρονος δηλώνει μετανιωμένος και ισχυρίζεται πως η δολοφονία του πεθερού του «ήταν η κακιά στιγμή».

Νέες αποκαλύψεις για τον 29χρονο

Λίγο καιρό πριν σκοτώσει τον πεθερό του ο 29χρονος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο δικηγόρος της 36χρονης πρώην συζύγου του, είχε προσπαθήσει να την πνίξει μπροστά στα μάτια του παιδιού τους.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στον Alpha, ο δικηγόρος Δημήτρης Λαμπράκης είπε: «Στη μικρή επαφή που είχα με τον νυν κατηγορούμενο, μου έδωσε την εντύπωση ενός χειριστικού και δύσκολου ανθρώπου. Προ λίγου χρόνου είχε επιτεθεί στην ίδια εντός της οικίας της και μπροστά στο παιδί είχε περισφίξει τον λαιμό της, το οποίο όμως δεν είχε καταγγείλει ακόμα».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «αυτό ήταν που αποτέλεσε την αιτία που η επικοινωνία του δράστη με το 2χρονο παιδί του θα γινόταν στην οικία της μητέρας παρουσία της ίδιας και ενός ακόμη ανθρώπου για λόγους ασφαλείας».

Ο δικηγόρος του ανέφερε ότι ο 29χρονος υποστηρίζει πως βρισκόταν σε βρασμό ψυχής και δεν είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς την σύζυγό του, με την οποία πήραν συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγες ημέρες.

Σημειώνεται ότι συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου και ενώ προηγουμένως είχε τηλεφωνήσει ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας υποδεικνύοντας το σημείο στο οποίο βρισκόταν στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share