Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία του στυγερού εγκλήματος στην Άρτα: Η επιμέλεια του παιδιού «όπλισε» το χέρι του δράστη - Στα βουνά κρύβεται ο 29χρονος (video)

Αυτός φαίνεται πως ήταν ο λόγος που έφτασε στη δολοφονία του 75χρονου πεθερού του

12 Αυγούστου 2022 17:12
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία του στυγερού εγκλήματος στην Άρτα: Η επιμέλεια του παιδιού «όπλισε» το χέρι του δράστη - Στα βουνά κρύβεται ο 29χρονος (video)
Πηγή φωτογραφίας αριστερά: Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το παιδί που είχαν αποκτήσει και οι όροι του δικαστηρίου και της επιμέλειας στάθηκαν αφορμή για τον καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι που είχε ήδη χωρίσει, ενώ κάπου εκεί παρενέβη ο ηλικιωμένος πατέρας της 36χρονης προκειμένου να προστατέψει την κόρη του από τον θυμό και στη συνέχεια τα πυρά του γαμπρού του στη δολοφονία της Άρτας.

Συγκεκριμένα, ο δράστης πήρε την καραμπίνα του και πήγε στο Αστροχώρι της Αρτας για να ζητήσει το λόγο που η πρώην γυναίκα του δεν άφηνε το παιδί να μείνει περισσότερες ημέρες μαζί του από όσο όριζε η απόφαση του δικαστηρίου.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στην Άρτα: Αυτός είναι ο 29χρονος δράστης του φονικού! Σκότωσε τον πεθερό του & διέφυγε στο βουνό (Video)

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, το δικαστήριο είχε αποφασίσει ο 29χρονος να βλέπει το παιδί κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Έτσι, ο δράστης μετέβη στο σπίτι των πεθερικών του προκειμένου να πάρει το παιδί μαζί του. Όταν όμως ζήτησε να το κρατήσει και τον Δεκαπενταύγουστο, η πρώην σύζυγός του δεν το επέτρεψε.

Η άρνηση της 36χρονης φαίνεται πως εξόργισε τον 29χρονο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς μεταξύ τους και εκείνος να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει δύο φορές προς το μέρος της. Ευτυχώς, η γυναίκα δεν τραυματίστηκε και άρχισε να τρέχει για να κρυφτεί μέσα στο σπίτι προκειμένου να σωθεί από τη μανία του πρώην συζύγου του. Τότε, ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος κυκλοφορούσε συχνά κρατώντας όπλο. Παρόλο που δεν υπάρχει καταγεγραμμένο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, η 36χρονη είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της δολοφονίας ότι ο 29χρονος ήταν ένας άνθρωπος βίαιος και επιθετικός. Αυτός ήταν, εξάλλου, και ο λόγος που οι δυο τους είχαν χωρίσει πριν από έναν χρόνο.

Ξέρει καλά τα δάση, κρύβεται στα βουνά

Οι Αρχές προσπαθούν συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος μετά το φονικό έσπευσε να εξαφανιστεί. Μετά το έγκλημα, ο δράστης που κατάγεται από το Μεσοπύργιο φαίνεται πως διέφυγε προς το βουνό, με τις αστυνομικές Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Στο μεταξύ το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στα σύνορα Άρτας - Αιτωλοακαρνανίας και μάλιστα εκεί τον συνάντησε ένας βοσκός, στον οποίο φέρεται να είπε ότι ανέβηκε στο βουνό καθώς έχει κάποια προσωπικά προβλήματα.

Οι Αρχές προσπαθούν να τον βρουν για να τον συλλάβουν, ωστόσο ο ίδιος λόγω της εργασίας του γνωρίζει πολύ καλά τα δάση και τα βουνά και όπως ανέφεραν συγχωριανοί του στους αστυνομικούς, δεν θα δυσκολευτεί να παραμείνει στο βουνό, ωστόσο υπάρχει και η εκδοχή να παραδοθεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share