Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι - «Προάγγελος» θανάτου; Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει εικόνες πνιγμού της 17χρονης από τον 22χρονο δράστη

Σκηνές που προκαλούν σοκ και απέχθεια

5 Αυγούστου 2022 17:33
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι - «Προάγγελος» θανάτου; Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει εικόνες πνιγμού της 17χρονης από τον 22χρονο δράστη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοένα και πιο σκοτεινό γίνεται το παρασκήνιο πίσω από τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας, το απόγευμα της Δευτέρας (1/8) στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι.

Την ώρα που ο 22χρονος νούμερο ένα ύποπτος για το χαμό της κοπέλας αναζητείται, προκύπτουν οπτικά ντοκουμέντα που καταδεικνύουν μία απρόσμενη πτυχή στην ιστορία των δύο νεαρών, που έμελλε να γίνουν πρωταγωνιστές σε μία σύγχρονη τραγωδία.

Η «ON time» έχει στην κατοχή της και φέρνει στην επιφάνεια τα αποσπάσματα ενός βίντεο που φέρεται να διακινούσε και ο 22χρονος Πακιστανός και τα οποία δείχνουν τον τρόπο που μεταχειριζόταν το 17χρονο κορίτσι.

Όπως θα διαπιστώσετε από το φωτογραφικό υλικό που η «ON time» έφερε στην επιφάνεια, ο 22χρονος Πακιστανός λειτουργεί σαν να έχει συνήθειο να «παίζει» με τη μύτη και με το στόμα της 17χρονης Νικολέτας.

Το εν λόγω πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ON time»:

πρωτοσελιδο-ον-τιμε-γυναικοκτονια-περιστερι-5-8

Στο βίντεο απεικονίζονται οι δύο νεαροί σε δήθεν τρυφερές στιγμές, με τον Σάνι, όπως είναι το όνομά του, να κλείνει το στόμα και τη μύτη της Νικολέτας με τα δύο του χέρια. Ταυτόχρονα τη φιλάει στο κεφάλι, με το πρόσωπο της κοπέλας να έχει παραμορφωθεί από τη δύναμη που βάζει στα δάχτυλά του ο Πακιστανός. Σημειώνεται πως το βίντεο έχει ημερομηνία λήψης τον Νοέμβριο του 2021.

Το πιο σοκαριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο έρχεται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα. Εκείνη την ώρα απεικονίζεται η ίδια να σύρει τη λαιμόκοψη της μπλούζας της προς το στήθος της, για να ξεπροβάλει ο λαιμός της. Το σοκ είναι τεράστιο, καθώς φαίνονται μώλωπες κατά όλο το μήκος του λαιμού της. Σαν κάποιος να έχει σφίξει παρατεταμένα το λαιμό της για να δημιουργήσει αυτό το «κολάρο» τραυμάτων.

Από εφιάλτη σε εφιάλτη η Νικολέτα

Συγκλονιστικές είναι όμως και οι αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν της Νικολέτας, οι οποίες βγαίνουν στην επιφάνεια. Όπως είχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, το κορίτσι είχε πέσει στα χέρια τριών σατανικών ανδρών σε ηλικία 11 ετών. Τόσο η ίδια όσο και ο 8χρονος τότε αδελφός της είχαν πέσει θύμα ασέλγειας από τους προαναφερόμενους άνδρες. Ήταν το 2016 και το 2017 όταν δύο νεαροί Αλβανοί και ένας ηλικιωμένος ημεδαπός είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά τα δύο παιδιά. Το κατ’ εξακολούθηση περιστατικό σημειώθηκε στο Μακροχώρι Ημαθίας από το οποίο κατάγεται η οικογένεια της Νικολέτας.

Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ της εποχής, η μητέρας της Νικολέτας που είχε χωρίσει τότε από τον άνδρα της και έμενε με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της, είχε συνάψει σχέσεις με έναν 26χρονο Αλβανό, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη της. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο 26χρονος μαζί με έναν 28χρονο συμπατριώτη του εκμεταλλεύονταν τα δύο παιδιά εν αγνοία της μητέρας τους. Μάλιστα κάπου εκεί εμπλέκεται και ο 83χρονος Έλληνας, ο οποίος φαίνεται πως πλήρωνε τους δύο Αλβανούς για να του εξασφαλίζουν παιδεραστικές επαφές, με ένα ή και τα δύο παιδιά. Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν με τη δίκη να περνάει από χίλια κύματα.

Οι δύο Αλβανοί κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 53 ετών ο 26χρονος και 12 ετών ο 28χρονος φίλος και συνεργός του. Ο 83χρονος απεβίωσε το 2018, προτού καθίσει κατηγορούμενος στο εδώλιο. Σήμερα, ο 26χρονος κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτίοντας ποινή 20 ετών, ενώ ο 28χρονος είναι φυγόποινος κάπου στην κεντρική Ευρώπη.

Δημοσιεύματα χθες υποστήριζαν πως τα Χριστούγεννα του 2021, ο Σάνι είχε εμπλακεί σε αιματηρό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι. Ο 22χρονος μάλιστα είχε τραυματιστεί. Η 17χρονη είχε κληθεί από τις Αρχές για να καταθέσει και μάλιστα κατέθεσε υπέρ του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share