Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Τα δεκάδες απειλητικά μηνύματα που είχε στείλει στην 17χρονη ο καταζητούμενος (video)

Λίγο πριν το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα

4 Αυγούστου 2022 10:51
Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Τα δεκάδες απειλητικά μηνύματα που είχε στείλει στην 17χρονη ο καταζητούμενος (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεκάδες απειλητικά μηνύματα φαίνεται πως είχε δεχθεί στο κινητό της τηλέφωνο η 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι από τον 22χρονο σύντροφό της, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος του εγκλήματος.

Δείτε επίσης: Η εφιαλτική ζωή της 17χρονης Νικολέττας – Άφαντος ο δολοφόνος και ατελείωτο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του (video)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τον «Ελεύθερο Τύπο», αυτά τα απειλητικά μηνύματα προέκυψαν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της 17χρονης στην οποία προχώρησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής. Έπεται η λεπτομερέστατη εξερεύνηση των ηλεκτρονικών πειστηρίων από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, τα μηνύματα αυτά είχαν αποσταλεί λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της και αφότου η κοπέλα ζήτησε από τον 22χρονο καταζητούμενο να χωρίσουν και να της δώσει τα πίσω τα κλειδιά του σπιτιού της. Ο 22χρονος του οποίου τα ίχνη αναζητεί ακόμα η ΕΛΑΣ φαίνεται πως έγινε ιδιαίτερα επιθετικός και έστειλε απειλές, αρνούμενος να χωρίσουν.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Ο 22χρονος φέρεται μετά το έγκλημα να επισκέφθηκε φιλικό του σπίτι, να μάζεψε κάποια πράγματά του και εν συνεχεία να εξαφανίστηκε. Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις τόσο για τα τελευταία λεπτά της 17χρονης όσο και από τη μαρτυρία του πατέρα της ότι είχε πέσει σε μικρότερη ηλικία θύμα ασέλγειας και bullying.

Επομένως, αυτή τη στιγμή οι Αρχές ερευνούν εξετάζουν πρόσωπα από το περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη τα οποία θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν στην προσπάθειά του να εξαφανιστεί. Οι Αρχές έχουν παράλληλα έχουν στείλει σήμα αλλά και την φωτογραφία του σε όλες τις εξόδους της χώρας και σε λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να συλληφθεί αν προσπαθήσει να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνδρας έχει κλειστό το κινητό του και δεν φαίνεται να έχει επικοινωνήσει με κανέναν από τη στιγμή που έγινε το έγκλημα και μετά. Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ, θεωρούσε πιθανό ο άνδρας να κρύφτηκε μέχρι να περάσει η διαδικασία του αυτοφώρου και έπειτα να εμφανιζόταν για να δώσει τις εξηγήσεις του. Όμως κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share