Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Η εφιαλτική ζωή της 17χρονης Νικολέττας – Άφαντος ο δολοφόνος και ατελείωτο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του (video)

Μια ζωή-μαρτύριο για την άτυχη ανήλικη, που βρήκε φρικτό θάνατο

4 Αυγούστου 2022 07:35
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Η εφιαλτική ζωή της 17χρονης Νικολέττας – Άφαντος ο δολοφόνος και ατελείωτο ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον δολοφόνο της 17χρονης Νικολέττας στο σπίτι της στο Περιστέρι, ο οποίος παραμένει άφαντος. Ο σύντροφός της είναι ο βασικός ύποπτος για το σοκαριστικό έγκλημα με θύμα το κορίτσι, το οποίο βρήκε ασφυκτικό θάνατο και φαίνεται πως πάλεψε με τον δράστη για τη ζωή του.

Πληροφορίες του Newsbeast αναφέρουν πως οι αρχές εκτιμούν ότι ενδεχομένως να περιμένει να κοπάσει λίγο ο ντόρος για να παραδοθεί. Πιστεύεται ότι το έγκλημα δεν ήταν προσχεδιασμένο οπότε δεν έχει σχεδιάσει τη διαφυγή του.

Ήδη έχουν γίνει έρευνες σε κάθε σπίτι όπου υπήρχε πληροφορία ότι μπορεί να διαμένει κάποιος γνωστός του. Δεν αποκλείουν να είναι κρυμμένος κάπου μόνος του εντελώς απομονωμένος. Οι Αρχές έχουν στείλει επίσης σήμα σε όλες τις εξόδους της χώρας, λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη φυγή του.

Η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Ο δράστης της έκλεισε τη μύτη με το αριστερό χέρι και με το δεξί το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε κάποιο μαξιλάρι ή ύφασμα για να ολοκληρώσει το έγκλημα.

Ο πατέρας της 17χρονης, μίλησε στον ANT1 αποκαλύπτοντας το δράμα που είχε περάσει η κόρη του σε ηλικία 11 ετών, όταν έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», είπε ο πατέρας της Νικολέτας και αποκάλυψε στη συνέχεια ότι η κόρη του και ο μεγάλος του γιος πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16-17χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας συμπληρώνοντας ότι η Νικολέτα έφυγε για την Αθήνα «να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share