Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι» - Το μήνυμα της μικρής κόρης στον τραγικό πατέρα της 17χρονης (video)

«Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση»

2 Αυγούστου 2022 20:55
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι» - Το μήνυμα της μικρής κόρης στον τραγικό πατέρα της 17χρονης (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι μίλησε για την απώλεια της κόρης του και ανέφερε ότι έμαθε λεπτομέρειες για το φονικό, όταν του έστειλε μήνυμα η άλλη κόρη του.

Ο άνδρας μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και ανέφερε ότι η 17χρονη δεν είχε κάνει ποτέ παράπονο από την σχέση που διατηρούσε με έναν 21χρονο άνδρα. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι έμαθε τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο περιείχε λεπτομέρειες για την υπόθεση. «Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφος της. Εγώ σοκαρίστηκα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Παγώνουν το αίμα οι νέες αποκαλύψεις - Η 17χρονη πάλεψε για τη ζωή της και τη βρήκε ημίγυμνη η μητέρα της

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ για τον Πακιστανό σύντροφο της 17χρονης που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι.

Το άτυχο κορίτσι βρήκε ασφυκτικό θάνατο σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιώργο Ντιλέρνια που πραγματοποίησε τη νεκροψία. Η 17χρονη έφερε εκδορές στο αριστερό μέρος της μύτης, από τα χέρια του δράστη που έκλεισε τις αεροφορους οδούς μέχρι που το κορίτσι ξεψύχησε.

Στο δεξί της χέρι υπήρχαν εκχυμώσεις καθώς όπως φαίνεται πάλεψε για να απελευθερωθεί από τα χέρια του φίλου της. Οι μώλωπες στα χέρια και τα μπράτσα αποκάλυψαν πως ο δράστης έδεσε το θύμα στο κρεβάτι, ενώ από τα ευρήματα αποδεικνύεται πως ο θάνατος επήλθε από ασφυξία μέ μαξιλάρι ή με τα χέρια.

Η μητέρα και η αδερφή της 17χρονης, την βρήκαν νεκρή, ανάσκελα πάνω στο κρεββάτι χωρίς χωρίς μπλούζα της. Ο 22χρονος πήγε στο σπίτι που έμενε με άλλους ομοεθνείς του, πήρε μερικά ρούχα και έκτοτε είχε εξαφανιστεί και αναζητείται από τους αστυνομικούς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share