Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο γιος της 40χρονης που δολοφονήθηκε - «Ερχόταν σπίτι θολωμένος, δεν άκουγε κανέναν» (video)

«Συντηρούσε η μάνα μου έναν τέτοιο άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά

2 Αυγούστου 2022 19:17
Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο γιος της 40χρονης που δολοφονήθηκε - «Ερχόταν σπίτι θολωμένος, δεν άκουγε κανέναν» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση σοκ είναι ο μεγαλύτερος γιος της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της στο χωριό Τσλιβί στη Ζάκυνθο. Ο 20χρονος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, αναφέρθηκε χαρακτήρα του πατέρα του και στη σχέση του ζευγαριού.

«Όταν ερχόταν σπίτι ήταν θολωμένος δεν άκουγε κανέναν. Χάλαγε τα λεφτά του εκεί που τα χάλαγε, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει για κάτι καλύτερο για τα παιδιά του. Η μάνα μου έκανε δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα, όλα τα έξοδα, του σπιτιού. Συντηρούσε η μάνα μου έναν τέτοιο άνθρωπο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σημείωσε ότι τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας είναι με συγγενεις, «Πήρα τηλέφωνο, είναι εντάξει. Η αδερφή μου κοιμόταν και αναζητούσε την μητέρα μου στον ύπνο της. Τα έχουμε πει όλα αυτά» πρόσθεσε.

Τη μαχαίρωνε με μανία

O 51χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα σήμερα το πρωί. Φαίνεται πως μαχαίρωνε τη 40χρονη σύζυγό του με μανία, καθώς στράβωσε η λάμα του μαχαιριού, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Το άγριο έγκλημα έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ζακύνθου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο, ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της 40χρονης. Πρόκειται για ένα κορίτσι οκτώ ετών και ένα αγόρι 14 ετών, ενώ το τρίτο παιδί είναι ενήλικο, 20 ετών, και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Τον κατήγγειλε λίγο πριν τη δολοφονία της

Η 40χρονη, πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του συζύγου της, είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής στη Ζάκυνθο, όπου κατήγγειλε για ακόμη μια φορά τον σύζυγο της για βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά.

Μόλις επέστρεψε στο σπίτι της στην περιοχή Τσιλιβί, την περίμενε ο 49χρονος που της επιτέθηκε με απίστευτη μανία με γροθιές και κλωτσιές. Στη συνέχεια με ένα μαχαίρι τραυμάτισε σε διαφορά σημεία τη γυναικά του η οποία έπεσε στο μπαλκόνι αιμόφυρτη. Λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του νησιού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share