Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: Αυτή είναι η 17χρονη που δολοφονήθηκε! Ο δράστης της έφραξε μύτη και στόμα (photo-video)

Βασικός ύποπτος ο σύντροφός της που εξακολουθεί να διαφεύγει

2 Αυγούστου 2022 13:04
Έγκλημα στο Περιστέρι: Αυτή είναι η 17χρονη που δολοφονήθηκε! Ο δράστης της έφραξε μύτη και στόμα (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στο Περιστέρι: Ολοένα περισσότερα στοιχεία βλέπουν το «φως» για τον βασανιστικό θάνατο της 17χρονης. Βασικός ύποπτος για το άγριο έγκλημα είναι ο Πακιστανός σύντροφός της, που εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

Όπως προέκυψε από τη μακροσκοπική εξέταση του ιατροδικαστή, ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός και μαρτυρικός, καθώς εντοπίστηκαν σημάδια στο πρόσωπο και τον λαιμό από χέρι.

Ειδικότερα, η πρώτη εικόνα από την εξέταση της σορού δείχνει ασφυκτικό θάνατο, με τον δράστη να φέρεται να της έκλεισε με το χέρι του τη μύτη και το στόμα. Μάλιστα, η άτυχη κοπέλα έχει νυχιές στο αριστερό μάγουλο.

Αυτή είναι η 17χρονη που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Τα παραπάνω ευρήματα αποδεικνύουν πως πράγματι η κοπέλα, που βρέθηκε νεκρή με μώλωπες και ημίγυμνη πάνω στο κρεβάτι της, δολοφονήθηκε.

Άφαντος ο σύντροφός της

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τον Πακιστανό σύντροφο της 17χρονης, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος και παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της 17χρονης έμενε μαζί με άλλους σε άλλο διαμέρισμα στο Περιστέρι, σε κοντινή απόσταση από αυτό της κοπέλας.

Οι φίλοι του Πακιστανού φέρεται να κατέθεσαν στις Αρχές πως το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψε στο σπίτι του, πήρε μια βαλίτσα και τους είπε “εγώ φεύγω από το σπίτι”. Έκτοτε, τα ίχνη του αγνοούνται.

«Προχθές ήταν η τελευταία φορά που...» - Αποκαλυπτική μαρτυρία φίλης της

Η 17χρονη και ο Πακιστανός διατηρούσαν σχέση εδώ και μερικούς μήνες, όπως δήλωσε φίλη του θύματος.

“Ήταν φίλη μου. Είχα καιρό να τη δω. Προχθές ήταν η τελευταία φορά που την είδα. Ήταν σε καλή κατάσταση, μια χαρά, χαρούμενη” είπε η κοπέλα, λέγοντας για τον σύντροφο της 17χρονης πως “τον ήξερα, ήταν μεγαλύτερης ηλικίας“ ανέφερε η φίλη της κοπέλας.

Η ίδια ανέφερε επίσης πως δεν ξέρει ακριβώς πόσο καιρό ήταν μαζί, λέγοντας “ίσως 4-5 μήνες“. Σε ερώτηση εάν υπήρχαν καυγάδες, η κοπέλα δήλωσε πως δεν γνώριζε κάτι τέτοιο. “Φαινόταν ήσυχος άνθρωπος και ούτε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο“.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share