Παρασκευή, 10 Μαΐου 2024

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Ποτέ δεν θα σε αλλάξω αγαπημένη μου...» - «Ραγίζει» καρδιές το σημείωμα φίλης της (photo)

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Γεωργία

2 Αυγούστου 2022 09:36
Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Ποτέ δεν θα σε αλλάξω αγαπημένη μου...» - «Ραγίζει» καρδιές το σημείωμα φίλης της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ρέθυμνο από την άγρια δολοφονία της 56χρονης Γεωργίας από τον σύζυγό της. Φίλοι και πελάτες της άτυχης γυναίκας αφήνουν λουλούδια, κεριά και σημειώματα έξω από το κομμωτήριο που διατηρούσε η 56χρονη στο κέντρο της πόλης.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η 56χρονη θα ήταν το θύμα μιας ακόμη γυναικοτονίας στη χώρα. Όλοι μιλούν για μια ευγενική και πολύ κοινωνική γυναίκα και αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

«Ποτέ δεν θα σε αλλάξω, αγαπημένη μου. Όμως άλλος μας χώρισε. 20 χρόνια ήμουν κοντά σου», γράφει στο σημείωμά της φίλη και πελάτισσα της 56χρονης κομμώτριας.

«Ραγίζει» καρδιές το σημείωμα φίλης της 56χρονης που δολοφονήθηκε στο Ρέθυμνο

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Γεωργία

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος.

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Προκαλεί ο συζυγοκτόνος – «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ζήτησε και έλαβε ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος της 56χρονης που έπεσε νεκρή στο χωριό Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου το πρωί της Κυριακής.

Νωρίτερα στον 60χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο δράστης σύμφωνα με το cretalive.gr φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για το φρικτό έγκλημα ενώ φέρεται να είπε «Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της».

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 56χρονη σύζυγό του, αφού είχε προηγηθεί καυγάς στη διάρκεια του οποίου η άτυχη γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο ίδιος παραδόθηκε στις αρχές λίγο μετά και ομολόγησε την πράξη του ενώ υπέδειξε και το σημείο όπου βρισκόταν το μαχαίρι με το οποίο κατέσφαξε την 56χρονη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share