Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: Δολοφόνησε την 40χρονη σύζυγό του αφού τον μήνυσε 2η φορά για ενδοοικογενειακή βία - Συνελήφθη ο δράστης (video)

Καταδικασμένος για ενδοοικογενειακή βία ο γυναικοκτόνος

1 Αυγούστου 2022 11:09
Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: Δολοφόνησε την 40χρονη σύζυγό του αφού τον μήνυσε 2η φορά για ενδοοικογενειακή βία - Συνελήφθη ο δράστης (video)
Φωτογραφία αριστερά: EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου παρακολουθεί τις εξελίξεις για την γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (31/7) στο χωριό Τσιλιβί, με δράστη έναν άνδρα ηλικίας 49 ετών και θύμα μια γυναίκα 41 ετών.

Ο δράστης που συνελήφθη, ξυλοκόπησε και στην συνέχεια έσφαξε με ένα κουζινομάχαιρο την γυναίκα, με την οποία είχαν τρία παιδιά, ηλικίας 19, 14 και 8 ετών αντίστοιχα.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα γειτόνων για ενδοοικογενειακό επεισόδιο, βρήκαν την γυναίκα αιμόφυρτη και σοβαρά τραυματισμένη. Άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά η άτυχη γυναίκα, κατέληξε λίγα λεπτά αφού έφτασε στο νοσοκομείο. Έφερε μώλωπες και εκδορές, καθώς και τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα από το μαχαίρι.

Η μήνυση και ο ξυλοδαρμός

Στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί στο οικείο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του 49χρονου καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα την είχε χτυπήσει. Στις 22:30 επέστρεψε στο σπίτι και τότε ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας, την χτύπησε και την τραβούσε από τα μαλλιά φωνάζοντας πως θα την σκοτώσει.

Λίγα λεπτά αργότερα η γειτόνισα πήγε στο σπίτι της γυναίκας όπου και την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας δίπλα της ένα κουζινομάχαιρο η λάμα του οποίου είχε στραβώσει από τα χτυπήματα στο σώμα της.

Καταδικασμένος για ενδοοικογενειακή βία ο γυναικοκτόνος

Ο δράστης της γυναικοκτονίας ήταν γνωστός στις αρχές για τον βίαιο χαρακτήρα του. Μόλις στις 22 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 41χρονης και του είχε απαγορευτεί να προσεγγίζει το σπίτι της σε απόσταση 100 μέτρων. Η γυναίκα όμως, τον λυπήθηκε καθώς δεν είχε που να μείνει και τον φιλοξενούσε το σπίτι της, μέχρι που χθες βράδυ της σκότωσε.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις 10:10 το πρωί της Δευτέρας (1/8), ο 49χρονος υπήκοος Αλβανίας που κατηγορείται για τη δολοφονία της 40χρονης συζύγου του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σύλληψη έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον Μαραθιά Ζακύνθου, με τον 49χρονο να μην προβάλει αντίσταση στους αστυνομικούς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share