Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν σήμερα θα γινόταν 21 ετών - Κεριά και λουλούδια στο μνήμα της (photo)

Ο κόσμος της Αλοννήσου δεν την ξεχνά

12 Ιουλίου 2022 11:32
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν σήμερα θα γινόταν 21 ετών - Κεριά και λουλούδια στο μνήμα της (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν Κράουτς δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά στις 11 Μαΐου του 2021 από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος στη συνέχεια υποστήριζε ότι ληστές μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τη γυναίκα του.

Η άτυχη Καρολάιν γεννήθηκε στις 12 Ιουλίου του 2001 σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στην Αλόννησο μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της τον Μάιο του 2003. Σήμερα θα είχε γενέθλια και θα γινόταν 21 ετών.

Κεριά και λουλούδια στο μνήμα της Καρολάιν

Ο 79χρονος πατέρας της Ντέιβιντ είχε μιλήσει παλαιότερα στη βρετανική Daily Mail λέγοντας πόσο περήφανος ήταν για την κόρη του που όπως είπε «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

Ο κόσμος της Αλοννήσου δεν την ξεχνά και συχνά αφήνουν ένα κερί στο μνήμα της στο νεκροταφείο Αλοννήσου, στο Παλιό Χωριό.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Με αυτόν "μοιράζεται" το ίδιο κελί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Το νέο του αίτημα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ' ομολογίαν του συζυγοκτόνος, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 11 χρόνια κάθειρξης για την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν και την θανάτωση του σκύλου τους, μεταφέρθηκε στις Φυλακές Μαλανδρίνου, στο λεγόμενο «Αλκατράζ» των ελληνικών φυλακών, καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημά του να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού για να εκτίσει εκεί την ποινή του, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.

Η εκπομπή "Το Πρωινό" το πρωί της Δευτέρας έδωσε αποκλειστικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ψυχολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο νέο του περιβάλλον. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βγήκε από από κελί καραντίνας και μεταφέρθηκε στην 1η πτέρυγα με "συγκάτοικο" έναν κατάδικο από την Αλβανία, ο οποίος εργάζεται στο καφενείο της φυλακής.

«Είναι ψύχραιμος, ήρεμος, πιο σιωπηλός. Παρακολουθεί το νέο περιβάλλον, τους ανθρώπους. Διαβάζει, έχει μαζί του κούτες με παραπάνω από 50 βιβλία. Μιλάει σε καρτοτηλέφωνο με την οικογένειά του. Προαυλίζεται και γυμνάζεται στο υπαίθριο γυμναστήριο» αποκάλυψε η Κέλλυ Χενοπώρου στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share