Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ντοκουμέντο: Το βίντεο που είδαν οι αρχές και συνέλαβαν τον πατέρα της 34χρονης Βρετανίδας για τον βιασμό της!

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

3 Ιουλίου 2022 22:36
Ντοκουμέντο: Το βίντεο που είδαν οι αρχές και συνέλαβαν τον πατέρα της 34χρονης Βρετανίδας για τον βιασμό της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη σύλληψη του 70χρονου πατέρα της 34χρονης Βρετανίδας τουρίστριας που βιάστηκε στα Μάλια, προχώρησαν οι αρχές της Κρήτης μετά την εξέταση βίντεο που δείχνει πατέρα και κόρη λίγο πριν την ασέλγεια σε βάρος της. Στο υλικό φαίνεται, κατά την αστυνομία, ξεκάθαρα o 70χρονος να επιδίδεται σε απρεπή σεξουαλική δραστηριότητα σε βάρος της κόρης του.

Η ίδια μιλώντας επώνυμα στη Daily Mail, αρνείται όλες τις κατηγορίες για τον πατέρα της, τον υπερασπίζεται ενώ τα βάζει με τις ελληνικές Αρχές που συνέλαβαν έναν άρρωστο αθώο ενώ αφήνουν ελεύθερο ν κυκλοφορεί τον πραγματικό βιαστή της.

«Δεν με βίασε ο πατέρας μου. Η Ελληνική Αστυνομία το γνωρίζει αυτό, αλλά μας έχουν φερθεί αποτρόπαια. […] Ο πραγματικός βιαστής κυκλοφορεί ακόμη στους δρόμους. […] Ήμουν τρομερά μεθυσμένη, δεν μπορούσα καλά-καλά να κουνηθώ. Απλώς προσπαθούσε να με σηκώσει, για να με πάει στο ξενοδοχείο και να με βάλει για ύπνο.

Η αστυνομία έκρινε από την αρχή ότι ο πατέρας μου είναι ένοχος και δεν έκαναν τίποτα για να βρουν τον πραγματικό βιαστή. Έχει έρθει η ώρα να μιλήσω ανοιχτά, ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη», δήλωσε ενώ συμπλήρωσε:

«Ο πατέρας μου έχει διαβήτη και μια σειρά άλλων σοβαρών ιατρικών προβλημάτων. Δεν τρέφεται σωστά εδώ και πέντε ημέρες και είναι κοντά στην κατάρρευση. Ανησυχώ πολύ ότι όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να τον σκοτώσει».

«Αυτές οι διακοπές εξελίχθηκαν σε ταινία τρόμου. Υποφέρω από στρες που έχει επιδεινωθεί, γιατί έχω ναυτία και καθυστέρηση. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είμαι έγκυος. Το βρετανικό προξενείο μου είπε ότι πρέπει να κάνω εξετάσεις αίματος, αλλά έχω κρίσεις πανικού και χρειάζομαι συνοδεία. Είμαι, όμως, μόνη μου εδώ και δεν έχω κανένα να με βοηθήσει.

[…]Μας υποσχέθηκαν ότι θα έμπαιναν σε προτεραιότητα, αλλά αυτό δεν συνέβη τελικά. Δεν μου έχουν δώσει καμία πληροφορία για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα. Οι ελληνικές αρχές δείχνουν απλώς να μην ενδιαφέρονται. Έκαναν απλώς μια σύλληψη και ο πατέρας μου μπορεί να σαπίσει στη φυλακή», ανέφερε για τις εξετάσεις DNA η Βρετανίδα.

Το βίντεο που μελέτησαν οι αρχές βγήκε στη δημοσιότητα από το σάιτ:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share