Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Δολοφόνησε και τα 3 της παιδιά»: Βόμβα Αγγελικής Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου!

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

29 Ιουνίου 2022 12:12
«Δολοφόνησε και τα 3 της παιδιά»: Βόμβα Αγγελικής Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άρθρο στην προσωπική της ιστοσελίδα για τις εξελίξεις της Πάτρας δημοσίευσε το πρωί της Τετάρτης η Αγγελική Νικολούλη!

Τι αναφέρει; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά παρακάτω:

«Σε ανωμοτί κατάθεση ως μόνη ύποπτη για τις ανθρωποκτονίες της Μαλένας και της Ίριδας αποφάσισαν οι εισαγγελείς να κληθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ενδεχομένως και εντός της ημέρας να ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη στις Φυλακές Κορυδαλλού, να ζητήσει και να λάβει όπως προβλέπεται από την νομοθεσία πέντε ημέρες για να μελετήσουν οι δικηγόροι της την δικογραφία και να υποβάλλουν την έγγραφη κατάθεσή της εφόσον το επιθυμεί, η οποία θα παραδοθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

«Δολοφόνησε και τα 3 της παιδιά»: Βόμβα Αγγελικής Νικολούλη για Ρούλα Πισπιρίγκου!

Στη συνέχεια, η δικογραφία θα επιστρέψει ξανά στους εισαγγελείς που έχουν χρεωθεί την υπόθεση, μαζί με την υπόλοιπη δικογραφία και θα αποφασιστεί αν θα της ασκηθεί δίωξη και θα κληθεί να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Υπενθυμίζεται πως η δικογραφία είναι ογκοδέστατη με πλήθος καταθέσεων από γιατρούς, νοσηλευτές και συγγενείς της οικογένειας και βεβαίως με μία λεπτομερή έκθεση των ιατροδικαστών που συμπεριλαμβάνει τις εκθέσεις των τοξικολόγων και των παθολογοανατόμων που εξηγούν πλήρως ότι οι μικρότερες αδερφές της Τζορτζίνας έπεσαν και εκείνες θύματα εγκληματικής ενέργειας και μάλιστα ασφυκτικού θανάτου, διαμέσου και της εξαίρεσης άλλων πιθανοτήτων.»

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share