Κυριακή, 12 Μαΐου 2024

Ραφήνα: «Μου έφαγαν το παιδί μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή» λέει η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου (Video)

Σπάραξε η μητέρα του 42χρονου Δημήτρη

28 Ιουνίου 2022 16:19
Ραφήνα: «Μου έφαγαν το παιδί μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή» λέει η μητέρα του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα του 42χρονου που πέθανε, αφού ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​μετά από καβγά σε μπαρ στη Ραφήνα, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Δημήτρη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία.

Η μητέρα του αδικοχαμένου 42χρονου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έχασε έτσι ξαφνικά τον γιο της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star είπε:

«Μου έφαγαν το παιδί μου, μου κατέστρεψαν τη ζωή. Είχαμε ένα σωρό προβλήματα στο σπίτι, θέμα υγείας και μου έδιναν κουράγιο τα παιδιά μου. Ευτυχώς δεν πήγε και ο μικρός, αν είχε πάει και ο μικρός, θα θρηνούσα δύο παιδιά σήμερα.

«Να δικαστούν ισόβια, να μην βγουν ποτέ, ποτέ! Να μην κλάψει άλλη μάνα σαν εμένα, εμένα το σπίτι μου μου το κλείσανε. Αυτοί σε 2 χρόνια θα βγούνε, εμένα το παιδί μου θα μπει στο χώμα, η μάνα τους θα τους έχει» συνέχισε.

Μιλώντας για τον γιο της, ανέφερε πως «ήταν κάθε μέρα δουλειά και σπίτι. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε ‘που είσαι μανούλα μου, έρχομαι λεβέντη μου’. Η ζωή μου όλη ήταν αυτά τα παιδιά, ζούσα για τα παιδιά μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η εκδοχή των δραστών

Οι δυο τους είπαν στους αστυνομικούς σύμφωνα με το MEGA: «Ήταν η κακιά στιγμή. Μας πείραξε μέσα στο μαγαζί, μας έσπρωξε και μας άρπαξε από τον λαιμό. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε. Ζητάμε συγγνώμη». Από την πλευρά του, κάτοικος της Ραφήνας είπε πως το φαινόμενο των ξυλοδαρμών τον φοβίζει γιατί έχει παιδιά: «δηλαδή να πάνε για ένα ποτό και να μην γυρίσουν σπίτι;». Ο Δημήτρης βγήκε για ένα ποτό και ήταν το τελευταίο του, όπως έγραψε φίλος του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Γιατί κάποιοι μάγκες... Με έναν λογόφερε, πέντε τον περίμεναν στη γωνία. Αντρίκειο ναι; Ενας με πέντε. Και αυτή η μάνα ετοιμάζει τα καλά τα ρούχα του Δημήτρη... Το γαμπριάτικο κοστούμι... Να τον αποχαιρετίσει... Ελπίζω μόνο και εύχομαι ολόψυχα να βρεθούν και να πληρώσουν όπως πρέπει...».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share