Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραφήνα: Σκότωσαν στο ξύλο τον 42χρονο Δημήτρη - Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους συλληφθέντες

Τους πρόδωσε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας

27 Ιουνίου 2022 20:36
Ραφήνα: Σκότωσαν στο ξύλο τον 42χρονο Δημήτρη - Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους συλληφθέντες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία - οπλοχρησία άσκησε ο εισαγγελέας στους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου άνδρα στη Ραφήνα. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σε ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους. Καθοριστικό ρόλο στον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν στον 42χρονο έξω από μπαρ έπαιξε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας που τους έδειχνε να επιβιβάζονται σε ένα μπλε τζιπ.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στη Ραφήνα - Οργή και αγανάκτηση από τα πρώτα λόγια των δραστών στους αστυνομικούς: «Μας κοίταζε άγρια...» (video)

Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στην οικογένεια του ιδιοκτήτη του μπλε οχήματος, αλλά και του δευτέρου 24χρονου Αλβανού και αφού τους παρέθεσαν τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που είχαν στην διάθεσή τους, τους έπεισαν να επικοινωνήσουν με τους 24χρονους για να παραδοθούν. Πράγματι λίγες ώρες αργότερα και οι δύο παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ραφήνας με δικηγόρο, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο 24χρονοι παραδέχθηκαν πως γρονθοκόπησαν τον 42χρονο και απέδωσαν την επίθεση σε μια «παρεξήγηση» και στο ότι είχαν καταναλώσει και αλκοόλ. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν κάποιος εκ των δύο συλληφθέντων ή των υπολοίπων που αναζητούνται ήταν αυτός που χτύπησε με την σιδερογροθιά τον 42χρονο και του κατάφερε τα δολοφονικά χτυπήματα που του προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία και κατέληξε.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Το προφίλ των συλληφθέντων

Οι δύο συλληφθέντες που φέρονται να δολοφόνησαν τον 42χρονο μαζί με τους υπόλοιπους από την παρέα τους που του έστησαν καρτέρι έξω από το μπαρ στη Ραφήνα φέρονται να ομολόγησαν ότι συνεπλάκησαν με τον νεκρό. Οι δύο τους φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι η αφορμή ήταν εκτός από το σκούντημα στην τουαλέτα και το γεγονός ότι ο Δημήτρης τους... κοίταζε άγρια! Οι φερόμενοι ως δράστες υποστήριξαν ότι ήταν η... κακιά στιγμή κι ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν τον άτυχο άνδρα. «Δεν θέλαμε να το κάνουμε. Δεν έπρεπε να γίνει έτσι, δεν καταλάβαμε πώς έγινε...» φέρονται να είπαν μεταξύ άλλων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share