Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι - Αποκάλυψη σοκ από τα παιδιά του 53χρονου: «Ο πατέρας μας ήταν κτήνος, αγροίκος και μας...» (video)

Για τα περιστατικά κακοποίησής τους κατέθεσαν τα δύο παιδιά της 46χρονης

27 Ιουνίου 2022 11:22
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι - Αποκάλυψη σοκ από τα παιδιά του 53χρονου: «Ο πατέρας μας ήταν κτήνος, αγροίκος και μας...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταθέσεις γεμάτες θυμό και σοκ, καθώς ο 24χρονος γιος της ήταν αυτός που βρήκε τη μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι τους. Τα παιδιά κάνουν λόγο για έναν κακοποιητικό πατέρα, που μόνο προβλήματα δημιουργούσε.

Σήμερα Δευτέρα 27/6 φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα, ενώ ο 53χρονος θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη 29/6. Στην κατάθεσή της η κόρη της άτυχης Κατερίνας ισχυρίστηκε ότι η σχέση των γονιών της δεν ήταν καλή από την αρχή σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Όταν ήμουν στο δημοτικό θυμάμαι περιστατικό, όπου ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου. O πατέρας μου ήταν ένας κτήνος και φερόταν άσχημα. Τη ζήλευε παθολογικά και κολλούσε το μυαλό του. Η μόνη έννοια της μητέρας μου ήμασταν εγώ και ο αδερφός μου. Ήταν αγροίκος και πιεστικός. Ήθελε να περνάει μόνο το δικό του. Ερχόταν μόνο σπίτι για να μας φέρει φαγητό από το μαγαζί που εργαζόταν» είπε.

«Ήταν κακός πατέρας. Μας κακοποιούσε από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Ήρθε στο σπίτι με το ζόρι τον τελευταίο καιρό. Δε θέλαμε να μένει μαζί μας. Δημιουργούσε μόνιμα πρόβλημα» ανέφερε ο γιος της.

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Τη σκότωσε με 2 μαχαιριές στον θώρακα - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Με 2 μαχαιριές σκότωσε ο 53χρονος τη σύζυγό του στο Κουκάκι, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας που βρήκε το θάνατο από το χέρι του συζύγου της στο σπίτι τους στο Κουκάκι, βρήκε δύο καίρια χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα. Το ένα έκοψε αρτηρίες προκαλώντας ακατάσχετη αιμμορραγία, και το άλλο τρύπησε τον πνεύμονα.

Η γυναίκα επίσης είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο, που σημαίνει πως πριν τη σκοτώσει την είχε χτυπήσει επανειλημμένα. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο 53χρονος αφού τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, τύλιξε σε κουρτίνα το άψυχο σώμα της και το άφησε στο σαλόνι.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share