Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Καταπέλτης» οι καταθέσεις των παιδιών του! Κακοποιούσε τη γυναίκα του - Βασανιστικά τα τελευταία λεπτά της 46χρονης (Video)

H ζήλεια για την 46χρονη εν διαστάσει συζύγό του ήταν αυτή που όπλισε το χέρι του

26 Ιουνίου 2022 08:46
Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Καταπέλτης» οι καταθέσεις των παιδιών του! Κακοποιούσε τη γυναίκα του - Βασανιστικά τα τελευταία λεπτά της 46χρονης (Video)
(ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτονται γύρω από την νέα γυναικοκτονία, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Κουκάκι. Ο 55χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της εν διαστάσει συζύγου του εμφανίστηκε αμετανόητος ενώπιον του ανακριτή, ενώ η 46χρονη, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο.

Τα χτυπήματα με το μαχαίρι που δέχθηκε η 46χρονη από τον 55χρονο σύζυγό της, όπως αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση, ήταν δύο. Ένα στην πλάτη και ένα στον θώρακα, και ήταν αρκετά αυτά τα δύο χτυπήματα για να φέρουν το θάνατό της. Η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και η άτυχη γυναίκα πέθανε σχεδόν αμέσως.

Βασανιστικά τα τελευταία λεπτά - Την ξυλοκόπησε πριν ξεψυχήσει

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί από τον 55χρονο συζυγοκτόνο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Star, είναι αν το πρώτο χτύπημα είναι πισώπλατο στη δεξιά πλευρά. Ενδεχομένως η 46χρονη να είχε γυρισμένη την πλάτη της και ο σύζυγός της να άρπαξε το μαχαίρι και να την αιφνιδίασε, για αυτό και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι – σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση – το θύμα είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο. Φαίνεται λοιπόν ότι τα τελευταία λεπτά της ζωής της ήταν αρκετά βασανιστικά, καθώς ο 55χρονος – πρώην αθλητής της πάλης – φέρεται να την ξυλοκόπησε άγρια πριν ξεψυχήσει.

Γύρισε σπίτι με το «έτσι θέλω»

Το ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό ήταν σε διάσταση, με τον 55χρονο να έχει νοικιάσει άλλο σπίτι στην περιοχή και να παρακαλάει την 46χρονη να τα ξαναβρούν. Τον τελευταίο μήνα όμως, όπως αναφέρει το Star, ο φερόμενος δράστης είχε επιστρέψει στο σπίτι της 46χρονης – σύμφωνα με μαρτυρίες – με το «έτσι θέλω».

Τον «καίνε» τα παιδιά του

Στην υπόθεση σημαντικές θεωρούνται και οι καταθέσεις των παιδιών του ζευγαριού, οι οποίες «καίνε» τον 55χρονο. Πληροφορίες του Star αναφέρουν ότι τα παιδιά έχουν καταθέσει στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν καλές σχέσεις με τον πατέρα τους, ότι τους απειλούσε και ότι οι καβγάδες ήταν συνεχείς. Φέρονται μάλιστα να κατέθεσαν ότι εκείνα ήταν που του ζήτησαν να φύγει από το σπίτι, αφού δεν ήθελαν να μένει μαζί τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share