Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» για Μάνο Δασκαλάκη: Μπαίνει στο κάδρο για τις δολοφονίες! «Κρύβεται πίσω από την αλήθεια και είναι...» - Μαρτυρία «φωτιά» γυναίκας για τον 30χρονο (Video)

«Δεν τον θεωρώ πατέρα, δεν τον θεωρώ γονιό» - Καταιγιστικές εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα - Γιατί μιλούν για «οικογενειακό έγκλημα» και όχι μόνο για «έγκλημα της Πισπιρίγκου»

24 Ιουνίου 2022 09:20
«Βόμβα» για Μάνο Δασκαλάκη: Μπαίνει στο κάδρο για τις δολοφονίες! «Κρύβεται πίσω από την αλήθεια και είναι...» - Μαρτυρία «φωτιά» γυναίκας για τον 30χρονο  (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν τα επόμενα 24ωρα σε ό,τι αφορά την συγκλονιστική υπόθεση θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη στην Πάτρα, της Μαλένας και της Ίριδας, το 2019 και το 2021 αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο φάκελος με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, βρίσκονται ήδη στη διάθεση των δύο εισαγγελέων πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνου και Απόστολου Ανδρέου, οι οποίοι διενεργούν από τον περασμένο Απρίλιο την προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Παράλληλα, ο ψυχίατρος Δημητρης Σούρας, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα και ήταν «καταπέλτης» για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι εισαγγελείς μελετούν τα στοιχεία της δικογραφίας και αξιολογούν το αποδεικτικό υλικό πριν προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις τους προκειμένου να εξιχνιαστεί πλήρως ο θάνατος των δύο κοριτσιών, ο οποίος σύμφωνα με το πόρισμα των ιατροδικαστών προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Πιθανότατα-μάλιστα-στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να είναι σε θέση να δώσουν παραγγελία για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων, για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μετρά αντίστροφά ο χρόνος που η ήδη προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, θα βρεθεί, όπως όλα δείχνουν, εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη και θα κληθεί με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της.

Κι αυτό παρά τη σθεναρή της άρνηση ότι δεν έχει διαπράξει τίποτα το αξιόποινο που να αφορά τις ανθρωποκτονίες των τριών κοριτσιών.

Σε κάθε περίπτωση τις αποφάσεις την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση θα λάβουν οι εισαγγελείς, οι οποίοι είναι εκείνοι οι οποίοι το επόμενο χρονικό διάστημα θα αποφασίσουν για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουν στα χέρια τους.

Στο «κάδρο» ο Μάνος Δασκαλάκης

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται και η τοποθέτηση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος παραμένει στην Αθήνα και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο του

Μια γυναίκα, που μέχρι πρότινος ήταν γειτόνισσά του στην Πάτρα, μίλησε για πρώτη φορά για όλα όσα έβλεπε να συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, ενώ επιτέθηκε και κατά του πατέρα των τριών παιδιών, τονίζοντας πως δεν τον θεωρεί γονιό.

«Δεν τον θεωρώ πατέρα, δεν τον θεωρώ γονιό. Κρύβεται πίσω από την αλήθεια και είναι μπροστά στο ψέμα» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1, και προσέθεσε πως «με τον θάνατο του παιδιού (σ.σ. της Τζωρτζίνας), το παιδί μίλησε μέσα από τον τάφο και άνοιξε ο δρόμος να δικαιωθούν τα παιδιά».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share