Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Κρήτη: «Θέλω δικαίωση, να μπει ισόβια!» - Ανατριχιάζει η σύζυγος του 22χρονου που δολοφονήθηκε στον Μυλοπόταμο (Video)

Αποκάλυψε τι της έλεγε σε περίπτωση που πάθαινε κάτι κακό

16 Ιουνίου 2022 08:42
Έγκλημα στην Κρήτη: «Θέλω δικαίωση, να μπει ισόβια!» - Ανατριχιάζει η σύζυγος του 22χρονου που δολοφονήθηκε στον Μυλοπόταμο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης μετά τη δολοφονία που σημειώθηκε στο χωριό Αργουλιάς του δήμου Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο. Η σύζυγος του 22χρονου θύματος, κρατώντας στα χέρια της το 30 ημερών βρέφος συγκλονίζει. Το μωρό βαπτίστηκε πριν κηδευτεί ο πατέρας του.

«Δεν τον άφησαν να χαρεί το παιδί του... Ήταν τόσο χαρούμενος που είχε αυτό το παιδί. Θέλω πίσω τον άντρα μου. Τι θα πω στο παιδί μου αργότερα; Θέλω δικαίωση, να μπει ισόβια!»

Παράλληλα, με μία νέα συγκινητική ανάρτηση στο facebook με φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τον ίδιο με το παιδάκι τους, η χήρα του 22χρονου αποκάλυψε τι της έλεγε σε περίπτωση που πάθαινε κάτι κακό.

Έγκλημα στην Κρήτη: «Την ψυχή του Κώστα θα την πληρώσουνε» - Συγκλονίζει και απειλεί με βεντέτα ο αδελφός του 22χρονου - «Τσακίζουν» κόκαλα η μάνα και η χήρα του θύματος

Έγκλημα στην Κρήτη: Διαστάσεις παίρνει η τραγωδία με το φονικό στον Μυλοπόταμο, καθώς οι φόβοι για βεντέτα επιβεβαιώθηκαν από τα χείλη του χαροκαμένου αδερφού. Παράλληλα, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το κλίμα ήταν τεταμένο τουλάχιστον τρεις ώρες πριν από το έγκλημα.

«Την ψυχή του αδερφού μου θα την πληρώσουνε. Τώρα, το ποιος θα την πληρώσει είναι δικό τους κομμάτι...», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αδερφός του 22χρονου Κώστα Χ. που δολοφονήθηκε από το χέρι του 44χρονου, κάνοντας ουσιαστικά σαφές ότι δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει «ατιμώρητο» το φονικό.

«Για μένα δεν υπάρχει αύριο. Σήμερα για μένα τελειώνουν τα πάντα, χάνω τα πάντα. Με άφηκε μόνο μου με πέντε μωρά», τόνισε συγκλονίζοντας ο αδελφός του 22χρονου, μιλώντας στο Live News του MEGA, με τρεμάμενη φωνή.

Μάλιστα, έκανε λόγο για μια έχθρα που κρατάει πολλά χρόνια, αλλά και «προαναγγέλλοντας» ότι είναι έτοιμος να τους «πληρώσει» με το ίδιο νόμισμα: «Δέκα χρόνια τους παλεύω, θα μπουν εκεί που είναι ο αδελφός μου...».

«Δεν ξαναξημερώνει καλή μέρα για μένα. […] Θα έρθουν στο χωριό και; Τι θα πούμε; Καλημέρα; Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα», συνέχισε ο αδερφός του αδικοχαμένου για τους συγγενείς του 44χρονου δολοφόνου του 22χρονου.

«Απαιτώ από τον ίδιο τον δολοφόνο να βγει και να πει τον λόγο, δεν μπορώ να καταλάβω, προσπαθώ, δεν μπορώ να καταλάβω», δήλωσε.

Συγκλονίζουν η χήρα και η μάνα του θύματος

Η αδερφή του άτυχου άνδρα, μίλησε στο δελτίο του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε στοιχεία από τη στιγμή της δολοφονίας. Χαρακτήρισε τους πυροβολισμούς ως «Προμελετημένο έγκλημα» και περιέγραψε λεπτομέρειες από εκείνη την ώρα.

«Ήμουν δίπλα του, εγώ, ο πατέρας μου, ο αδελφός μου, το κοπέλι μου. Είπαν μια κουβέντα, που δεν πήγαινε γι’ αυτόν. Με τον αδελφό του φονιά είχα πρόβλημα. Ζήτησε συγγνώμη και φύγανε. Τι ήθελε και γύρισε με το όπλο…», τόνισε η αδερφή του 22χρονου.

Συνέχισε περιγράφοντας τη στιγμή που δράστης και θύμα συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της : «Κατέβαινε, σταμάτησε στο σπίτι μου. Του λέει: «θα αναμαζώξεις τη γλώσσα του ή θα σε αναμαζώξω εγώ; Κατέβα αν είσαι άνδρας» και γυρίζει και του «παίζει 3». Δεν κατέβηκαν από το αμάξι. Ήταν προμελετημένο έγκλημα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share