Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Κρήτη: Οι κρίσιμες τρεις ώρες πριν τη δολοφονία του 22χρονου στον Μυλοπόταμο - Τι συνέβη (Video)

Νέα στοιχεία στο φως για το φονικό στο Ρέθυμνο

15 Ιουνίου 2022 08:36
Έγκλημα στην Κρήτη: Οι κρίσιμες τρεις ώρες πριν τη δολοφονία του 22χρονου στον Μυλοπόταμο - Τι συνέβη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στην Κρήτη: Οι καταθέσεις για την δολοφονία του 22χρονου στον Μυλοπόταμο φέρνουν στο φως νέα στοιχεία. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το κλίμα ήταν τεταμένο τουλάχιστον τρεις ώρες πριν από το έγκλημα.

Το κλίμα δεν ήταν καλό από τις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής. Ο πρώτος που διαπληκτίστηκε με το θύμα ήταν ο αδερφός του κατηγορουμένου. Μία ώρα μετά στις 14:30, ο 44χρονος με τον αδερφό του πήγαν στα χωράφια τους και συνάντησαν και πάλι το θύμα.

Ο αδερφός του δράστη, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο 44χρονος, ήρθε στα χέρια με το θύμα. Δυο με τρία λεπτά κράτησε, όπως λέει, ο καυγάς και αποχώρησαν. Αποφασίζει να φύγει από το χωριό για το Ρέθυμνο: Η ώρα είναι 16:20 και περνώντας μπροστά από το σπίτι της αδερφής του θύματος, αρχίζει ξανά ο καυγάς και γίνεται η δολοφονία μπροστά στα μάτια συγγενών του θύματος.

Στη συνέχεια, ο δράστης εξαφανίστηκε και παραδόθηκε στις αρχές μία μέρα αργότερα, μαζί με τον δικηγόρο του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στην αστυνομία πως σκότωσε τον 22χρονο συγχωριανό του, καθώς «δε σεβάστηκε τη μνήμη του πατέρα του». Φαίνεται πως ο δράστης έκανε το μνημόσυνο του πατέρα του, ενώ το θύμα γιόρταζε στο σπίτι της αδερφής του.

Όταν ο 44χρονος ζήτησε να σταματήσει η γιορτή και αυτό δε συνέβη, εξοργίστηκε, πήρε το όπλο και δολοφόνησε τον συγχωριανό του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share