Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γυναικοκτονία Δράμα: Είχαν πάει μαζί σε παιδικό πάρτι λίγο πριν το φονικό – Την ζήλευε παθολογικά

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη σχέση του ζευγαριού

9 Ιουνίου 2022 07:51
Γυναικοκτονία Δράμα: Είχαν πάει μαζί σε παιδικό πάρτι λίγο πριν το φονικό – Την ζήλευε παθολογικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Την αιτία που πυροδότησε το χέρι του δολοφόνου και αυτόχειρα στη Δράμα αναζητούν οι αρχές.

Ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο Star αποκάλυψε ότι δυο ημέρες πριν το έγκλημα το ζευγάρι, παρά το γεγονός ότι ήταν σε διάσταση, ήταν μαζί σε παιδικό πάρτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, το ζευγάρι είχε πάει μαζί στο παιδικό πάρτι. Ήταν σε καλή διάθεση και πρώτα έφυγε ο άντρας και η γυναίκα του είπε ότι θα φύγει και εκείνη λίγο αργότερα.

Ήταν κοινό μυστικό ότι ήταν σε διάσταση αλλά με μια καλή σχέση. Εκείνη του μαγείρευε, τον φρόντιζε, δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, αλλά υπήρχε σύμφωνα με μαρτυρίες πρόβλημα ζήλιας από την πλευρά του άντρα. Μια ζήλια που ανησυχούσε την άτυχη γυναίκα που, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, είχε πει ότι φοβόταν.

Πολλοί από τους ανθρώπους που γνώριζαν το ανδρόγυνο δεν πήραν μέτρα για να μη συμβεί κάτι τέτοιο, παρόλο που ήξεραν το πρόβλημα. Ωστόσο, όλοι δηλώνουν πως δεν πίστευαν ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Ειδικά ο άντρας δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα για να ληφθούν μέτρα, όπως λένε. Ήταν κοντά στις κόρες τους και τα τρία εγγόνια τους.

Βέβαια, έχει σημασία αυτό που λέει ο ιατροδικαστής: της έριξε και δεύτερο πυροβολισμό σαν να ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα πεθάνει.

Δείτε το ρεπορτάζ:


 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share