Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν τον πτοούν τα κάγκελα - Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλει να δώσει πανελλαδικές με στόχο τη Νομική (video)

Είχε άλλωστε κάνει και... πρόβα για συνήγορος πρόσφατα στο δικαστήριο

7 Ιουνίου 2022 21:12
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν τον πτοούν τα κάγκελα - Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλει να δώσει πανελλαδικές με στόχο τη Νομική (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά την πρώτη μέρα του στις φυλακές Μαλανδρίνου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνωστοποίησε στη Διεύθυνση των φυλακών τα δυο αιτήματα του. Σύμφωνα με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, το ένα είναι πως επιθυμεί να κάνει μεροκάματα στις φυλακές, κάτι που όμως βρίσκεται υπό επεξεργασία, καθώς στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρισκόταν μέχρι χθες, του είχε αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα, όταν τον έπιασαν με κινητό τηλέφωνο στο κελί του.

Μέχρι να βγει η απόφαση για την πειθαρχική ποινή, η Διεύθυνση των φυλακών δεν μπορεί να του απαντήσει στο αίτημά του.

Γλυκά Νερά: Ο Αναγνωστόπουλος θέλει να δώσει Πανελλήνιες

Το δεύτερο αίτημα του δολοφόνου της Καρολάιν είναι πως επιθυμεί την επόμενη χρονιά να δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις ώστε να εισαχθεί στη Νομική Σχολή. Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της δίκης του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε κάνει… πρόβα καθώς είχε αναλάβει το ρόλο συνηγόρου και έκανε ερωτήσεις στους μάρτυρες.

Σε ότι αφορά την επίθεση που καταγγέλλεται ότι δέχθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, αυτή έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού πριν από οκτώ μήνες και όχι τις φυλακές Μαλενδρίνου όπου κρατείται τώρα και επρόκειτο για απειλές που δέχθηκε όταν γεωργιανός κρατούμενος τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share