Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρει η μαρτυρία γειτόνισσας του ζευγαριού - «Άκουσα “βοήθεια” και είδα την κόρη της να κλαίει...» (video)

Το ζευγάρι είχε έντονο καβγά επειδή η γυναίκα ζήτησε διαζύγιο

7 Ιουνίου 2022 18:03
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σοκάρει η μαρτυρία γειτόνισσας του ζευγαριού - «Άκουσα “βοήθεια” και είδα την κόρη της να κλαίει...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Δράμας από τη δολοφονία της 59χρονης από τον σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Το τραγικό σκηνικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Προσοτσάνη.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 64χρονος πυροβόλησε τρεις φορές τη σύζυγό του και στη συνέχεια, με την ίδια κυνηγετική καραμπίνα, έδωσε τέλος στη ζωή του. Η κόρη της 59χρονης που δολοφονήθηκε άγρια βρήκε στο πατρικό της σπίτι νεκρούς τους γονείς της.

«Το πρωί άκουσα ‘βοήθεια’, κλάματα. Είδα ότι την κόρη της που έκλαιγε και μία άλλη κυρία. Έτρεξα αμέσως και πήγα εκεί, κάλεσα το ασθενοφόρο. Ποτέ δεν τους είχα ακούσει να μαλώνουν, να τσακώνονται, ούτε να φωνάζουν. Νόμιζα πως ήταν το καλύτερο ζευγάρι και έχω να πω μόνο καλά λόγια», αναφέρει στο protothema.gr, γειτόνισσα της οικογένειας.

σπιτι-δραμα-γυναικοκτονια

Είχαν καβγά και την πυροβόλησε

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργά το βράδυ της Δευτέρας το ζευγάρι είχε έναν έντονο καβγά. Η κατάσταση ξέφυγε και ο 64χρονος άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τη σύζυγό του. Ο δράστης έμεινε δίπλα στη νεκρή γυναίκα του για αρκετές ώρες και κάποια στιγμή αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, στρέφοντας το όπλο προς τον εαυτό του.

«Η γυναίκα κοιτούσε τα εγγόνια της και με τον Τάσο μιλούσαμε συχνά όταν περνούσε από εδώ. Δεν ακούσαμε ούτε πυροβολισμούς, ούτε φασαρία μέχρι αργά το βράδυ. Παλαιότερα είχα ακούσει ότι ήθελαν να χωρίσουν. Το συμπέρασμα που βγάζω τώρα είναι ότι δεν ήθελε αυτός να τον αφήσει», λέει η γυναίκα.

Η ίδια περιγράφει τον δράστη ως έναν ήρεμο άνθρωπο και καθόλου οξύθυμο. «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς το έκανε αυτό, πως βρήκε την δύναμη να σκοτώσει την γυναίκα του. Είμαι συντετριμμένη και από το πρωί δεν μπορώ να ησυχάσω. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Άμα κλείσει η πόρτα δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στο σπίτι του καθένα. Εμείς δεν βλέπαμε κάτι, δεν ακούγαμε κάτι και λέγαμε ότι ήταν όλα καλά», αναφέρει η γειτόνισσα του ζευγαριού.

σπιτι-δραμα-γυναικοκτονια

Το ζευγάρι ζούσε σε διάσταση και πρόσφατα η 59χρονη είχε ζητήσει διαζύγιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που είχε δύο κόρες και τρία εγγόνια, ζούσε σε διάσταση τους τελευταίους μήνες. Πρόσφατα η 59χρονη είχε ζητήσει από τον 64χρονο να πάρουν διαζύγιο. Αυτό φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τον μοιραίο καβγά που οδήγησε στη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία του δράστη. Ο 64χρονος μέχρι πρότινος διατηρούσε επιχείρηση εστίασης στην πόλη της Δράμας.

Πηγή: protothema.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share