Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στα Πατήσια: «Είχε προβλήματα με τον τζόγο» - «Σκότωσα τον αδελφό μου γιατί με χτυπούσε» (video)

Μαχαίρωσε το θύμα σε λαιμό και θώρακα

5 Ιουνίου 2022 17:33
Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στα Πατήσια: «Είχε προβλήματα με τον τζόγο» - «Σκότωσα τον αδελφό μου γιατί με χτυπούσε» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Πατήσια, αφού ένας 59χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον κατά 10 χρόνια μεγαλύτερο αδερφό του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ίδιος είπε κάποια ακατάληπτα λόγια στους αστυνομικούς, όπως ότι δολοφόνησε τον αδελφό του «γιατί του έκανε μαγκιές», αλλά η εξέτασή του βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν οι ακριβείς λόγοι και τα κίνητρα του εγκλήματος και αν βεβαίως ο δράστης αντιμετώπιζε τυχόν ψυχολογικά προβλήματα.

Οπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης ήταν εθισμένος με τον τζόγο και ζητούσε συνεχώς δανεικά από τον αδερφό του. Το θύμα βρέθηκε μαχαιρωμένο σε λαιμό και θώρακα. Οι αστυνομικοί που πήγαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν με πολλαπλές μαχαιριές το θύμα.

Η ανθρωποκτονία φέρεται να έλαβε χώρα στις 05:30 τα ξημερώματα της Κυριακής και πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 59χρονος ήταν πρώην αστυνομικός και σύμφωνα με τους γείτονές του είχε δημιουργήσει αρκετές φορές προβλήματα στο παρελθόν. Αντίθετα, ως προς το θύμα, μιλούν για έναν ήσυχο και ευγενικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει δικαιώματα στη γειτονιά.

«Γεια σας... σκότωσα τον αδερφό μου»

Εξάλλου, ακόμα και η κυνική ομολογία του 59χρονου, ο οποίος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και ομολόγησε ότι σκότωσε τον αδερφό του, προκάλεσε εξαρχής εντύπωση στους αστυνομικούς, αντικρίζοντας έναν ψυχρό άνθρωπο που περιέγραφε με λεπτομέρειες τον τρόπο που σκότωσε τον ίδιο του τον αδερφό.

«Γεια σας, ήρθα να παραδοθώ γιατί σκότωσα τον αδερφό μου», είπε χαρακτηριστικά μπαίνοντας μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. Αρχικά δεν είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη, αλλά στη συνέχεια φάνηκε ότι πρόκειται για ψυχολογικά προβλήματα και όχι για πραγματικές διαφορές μεταξύ τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης αφού αποκάλυψε τα στοιχεία, αλλά όχι και τα κίνητρά του, οδήγησε τους αστυνομικούς στην οδό Καυτατζόγλου στα Πατήσια, όπου και βρέθηκε το θύμα μαχαιρωμένο μέχρι θανάτου, μέσα στο σπίτι του. Εκεί, έγινε και η ταυτοποίηση, όπου και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για τον αδερφό του δράστη. Από την αυτοψία προέκυψαν τραύματα σε λαιμό και θώρακα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share