Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου: Γόνοι γνωστών οικογενειών πίσω από τη δολοφονία Καραϊβάζ; Που και πως κόλλησε η υπόθεση (Video)

«Είναι γνωστό ότι τα τελευταία 15-20 χρόνια υπάρχει μια διασύνδεση...»

4 Ιουνίου 2022 08:50
«Βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου: Γόνοι γνωστών οικογενειών πίσω από τη δολοφονία Καραϊβάζ; Που και πως κόλλησε η υπόθεση (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα χρόνο μετά και παραμένει ο γρίφος στη στυγνή δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς δεν έχει βρεθεί η λύση του μυστηρίου. Παράλληλα, έλληνας βουλευτής προέβη σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τον αδικοχαμένο δημοσιογράφο, που εκτελέστηκε πριν από περίπου έναν χρόνο έξω από το σπίτι του!

Ο ε.α. ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε για την εξέλιξη της ύποπτης αυτής δολοφονίας, αναφερόμενος στο οργανωμένο έγκλημα, τις σχέσεις του με γόνους ευυπόληπτων οικογενειών, αλλά και ρωτώντας αν οι Αρχές έχουν εξετάσει αυτή την παράμετρο!

«Μένουν ερωτηματικά. Ο Γιώργος ήταν δημοσιογράφος που έχει γράψει εκατοντάδες άρθρα που είχαν σχέση με υποθέσεις τρομοκρατίας, είχε γράψει εκατοντάδες άρθρα που αφορούσαν το οργανωμένο έγκλημα. Ας ψάξουν να βρουν τα κείμενά του στις εφημερίδες. Τι σχέση έχουν αυτά τα δύο; Είναι γνωστό ότι τα τελευταία 15-20 χρόνια υπάρχει μια διασύνδεση διαφόρων τρομοκρατικών οργανώσεων με άτομα του οργανωμένου εγκλήματος ή άτομα που κινούνται στο οργανωμένο έγκλημα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε, βάζοντας στη συζήτηση και την Αντιτρομοκρατική: «Είναι γνωστό, υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις, ότι και γόνοι ευυπόληπτων οικογενειών εμπλέκονται μαζί τους. Κάποιοι καταδικάστηκαν κιόλας. Άλλοι φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μη πω και άλλα.

Έχει υπάρξει άραγε συνεργασία Ανθρωποκτονιών με την Αντιτρομοκρατική σε αυτό το κομμάτι; Μπορούμε να αποκλείσουμε τη διασύνδεση; Μήπως εκεί συναντάμε δυσκολίες και δεν έχουμε εξέλιξη; Γράφουν εύκολα συναντιόταν με τον Στεφανάκο, τον Κολοκυθάκο και άλλους. Εύκολα γράφονται και εύκολα κάποιοι τα πιστεύουν. Σε λίγο θα πουν ότι είχε και πέντε πολυκατοικίες.

Η υπόθεση πάντως ακόμα δεν έφτασε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ήταν ένας δημοσιογράφος που ασχολήθηκε ειδικά σε θέματα τρομοκρατίας. Εκατοντάδες άρθρα και μάλιστα μετά τη «17 Νοέμβρη» τα συζητούσαμε μαζί. Θα ήθελε να παρακαλέσουν να δουν και αυτό το κομμάτι και να συνεργαστούν οι δύο υπηρεσίες, εάν δεν συνεργάζονται. Δεν το ξέρουμε. Μήπως φτάσουμε επιτέλους σε μία άκρη»!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share