Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξεκάθαρος ο πατέρας του Άλκη Καμπανού: «Ζητώ δικαίωση για το παιδί μου» - Η αναφορά του στην Ελένη Τοπαλούδη (video)

Ποιοι είναι οι συνολικά 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου

2 Ιουνίου 2022 17:54
Ξεκάθαρος ο πατέρας του Άλκη Καμπανού: «Ζητώ δικαίωση για το παιδί μου» - Η αναφορά του στην Ελένη Τοπαλούδη (video)
Πηγή φωτογραφίας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξεσπά ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, του άτυχου νεαρού που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου μετά από επεισόδιο οπαδικής βίας. Ζητά δικαίωση για το παιδί του.

Δείτε επίσης: Φρικιαστική αποκάλυψη Θανάση Κατερινόπουλου για τον δολοφονημένο ναυτικό που βρέθηκε σε καταψύκτη: «Βρήκε το πτώμα του...» (Video)

Στην υπόθεση με τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην Θεσσαλονίκη η κύρια ανάκριση ολοκληρώθηκε. Κατηγορούμενοι είναι 12 άτομα, τα οποία έχουν προφυλακιστεί μετά τις απολογίες τους. Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τους.

Σε βάρος των 12 ατόμων ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για άλλα αδικήματα. Μετά την ολοκλήρωση της κύριας ανάκρισης δεν προέκυψε η εμπλοκή νέων προσώπων στην υπόθεση με τη δολοφονία Άλκη Καμπανού. Την ίδια στιγμή ο πατέρας του Άλκη Καμπανού ξεσπά, επισημαίνοντας ότι δεν ξέρει πώς θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους του παιδιού του.

Το ξέσπασμα του πατέρα του αδικοχαμένου 19χρονου

«Δεν ξέρω πώς θα νιώσω όταν αντικρίσω τους δολοφόνους του παιδιού μου, απέναντί μου. Όλες οι εικόνες είναι ακόμη νωπές στο μυαλό μου. Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ, δεν νιώθω έτοιμος» δήλωσε στο thesstoday.gr ο πατέρας του Άλκη Καμπανού.

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ θερμά τους θεσμούς του κράτους που έδρασαν πολύ γρήγορα. Έπεσαν όλοι με τα μούτρα πάνω στο παιδί μου, ώστε να μάθουμε τι συνέβη. Εγώ ζητάω μόνο τη δικαίωση του παιδιού μου, αλλά και για όλα τα παιδιά που δολοφονήθηκαν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Πιστεύω στη δικαιοσύνη, ξέρει πολύ καλά τη δουλειά της».

Τι είπε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού για την Ελένη Τοπαλούδη

Παράλληλα, έκανε μια αναφορά στην Ελένη Τοπαλούδη, τη φοιτήτρια στη Ρόδο που βιάστηκε και δολοφονήθηκε. «Οι δράστες που κόβουν το νήμα της ζωής νεαρών παιδιών, δεν μπορούν να καταλάβουν πως όταν χάνεται ένα παιδί από μία οικογένεια, είναι σαν οικογενειοκτονία, σαν να καταστρέφονται όλα τα μέλη της, και εμείς καταστραφήκαμε» κατέληξε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share