Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μελαχρινός με κελεμπία και...» - Αυτός είναι ο νέος ένοικος του σπιτιού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν (Video)

Δεν ήξερε ότι είχε γίνει στυγερή δολοφονία στο σπίτι!

1 Ιουνίου 2022 13:35
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Μελαχρινός με κελεμπία και...» -  Αυτός είναι ο νέος ένοικος του σπιτιού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έναν χρόνο μετά τη στυγερή δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στην οικία μένει νέος ενοικιαστής. Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης άλλοι κρατούμενοι έχουν εκτοξεύσει απειλές κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αναστασίας Ζάρκα στη «Super Κατερίνα», ο ένοικος είναι αραβικής καταγωγής και εργάζεται στο διπλωματικό σώμα. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, το μίσθωμα είναι υψηλότερο από αυτό που έδινε το ζευγάρι.

Ο άνθρωπος που μένει ακριβώς απέναντι από το σπίτι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε επαφές με τον νέο ένοικο. Απλώς τον βλέπω, ότι είναι ένας μελαχρινός με κελεμπία και ανήκει στο διπλωματικό σώμα. Δεν ήξερε ότι είχε γίνει στυγερή δολοφονία στο σπίτι, του το είπαν».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο «χαστούκι» στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Η στέρηση εργασίας 6 μηνών & η προσφυγή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποινή στέρησης εργασίας για 6 μήνες επέβαλε η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού στον καταδικασμένο για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όπως αποκάλυψε ο ALPHA.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή η ποινή στον Μπάμπη Αναγνωστόπου επιβλήθηκε για παράπτωμα που διέπραξε κατά την περίοδο της προφυλάκισής του, πριν, δηλαδή, να καταδικαστεί σε ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε εντοπιστεί από σοφρωνιστικούς υπαλλήλους τον περασμένο Φεβρουάριο να κάνει βιντεοκλήση με κινητό τηλέφωνο, πράξη που απαγορεύεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στην απολογία του για την ποινή με την οποία κόπηκαν τα μεροκάματα που έκανε στην καντίνα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστήριξε είχε το κινητό τηλέφωνο για να μιλάει με την οικογένειά του, ενώ τη συσκευή του την άφησε ένας κρατούμενος.

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η προσφυγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με αίτημα να επιστρέψει στα μεροκάματα στην καντίνα των φυλακών όπου βοηθούσε στις προμήθειες καθώς όποιος εργάζεται στις φυλακές μπορεί να αποφυλακιστεί πιο σύντομα σε σχέση με την ποινή που του έχει επιβληθεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share