Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο «χαστούκι» στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Η στέρηση εργασίας 6 μηνών & η προσφυγή (Video)

Eπιβλήθηκε ποινή για παραβίαση των κανόνων στις φυλακές Κορυδαλλού

31 Μαΐου 2022 08:48
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο «χαστούκι» στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο! Η στέρηση εργασίας 6 μηνών & η προσφυγή (Video)
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ποινή στέρησης εργασίας για 6 μήνες επέβαλε η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού στον καταδικασμένο για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, όπως αποκάλυψε ο ALPHA.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή η ποινή στον Μπάμπη Αναγνωστόπου επιβλήθηκε για παράπτωμα που διέπραξε κατά την περίοδο της προφυλάκισής του, πριν, δηλαδή, να καταδικαστεί σε ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε εντοπιστεί από σοφρωνιστικούς υπαλλήλους τον περασμένο Φεβρουάριο να κάνει βιντεοκλήση με κινητό τηλέφωνο, πράξη που απαγορεύεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στην απολογία του για την ποινή με την οποία κόπηκαν τα μεροκάματα που έκανε στην καντίνα, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος υποστήριξε είχε το κινητό τηλέφωνο για να μιλάει με την οικογένειά του, ενώ τη συσκευή του την άφησε ένας κρατούμενος.

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η προσφυγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με αίτημα να επιστρέψει στα μεροκάματα στην καντίνα των φυλακών όπου βοηθούσε στις προμήθειες καθώς όποιος εργάζεται στις φυλακές μπορεί να αποφυλακιστεί πιο σύντομα σε σχέση με την ποινή που του έχει επιβληθεί.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οργισμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος! Τα νέα που του μετέφεραν στις φυλακές και τα «πήρε κρανίο»

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ανήσυχος περνάει τις τελευταίες ημέρες στο κελί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως μετέδωσε η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», φοβούμενος ότι πιθανώς θα αποφασιστεί να μεταχθεί σε άλλες φυλακές για να εκτίσει την ποινή που του επιβλήθηκε για την δολοφονία της Κάρολαιν Κουρτς, την θανάτωση του σκύλου τους, καθώς και στην προσπάθεια εξαπάτησης των Αρχών. Επίσης, μία αποκλειστική πληροφορία μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας των Γλυκών Νερών.

Ο ίδιος επιθυμεί για μια σειρά λόγων να παραμείνει στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπως είπε στην εκπομπή ο συνήγορος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος είπε πως η πλευρά του συζυγοκτόνου περίμενε την επιμέτρηση της ποινής που τελικώς του επιβλήθηκε.

Απαντώντας σε ερωτήματα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης είπε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, «έχει σπάσει και έχει κλάψει αρκετές φορές μπροστά μου», αυτό έγινε και στην διάρκεια της δίκης.

Πάντως, σε ότι αφορά δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν, που θα εκκινήσει διαδικασίες για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας, ώστε να μην φέρει το επίθετο του δολοφόνου της μητέρας της, η πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις της, είπε πως «χάθηκε η γονική επιμέλεια, αλλά δεν χάθηκε η πατρότητα» και συμπλήρωσε πως «δεν είναι τόσο απλή η διαδικασία για την αλλαγή του επωνύμου του παιδιού, δεν είναι κάτι εύκολο να γίνει. Χριεάζεται μια διαδικασία και να είναι και μεγάλο το παιδί. Είναι κάτι ιδιαίτερο».

«Η άποψη μου η προσωπική είναι πως δεν είναι ότι καλύτερο αυτήν την περίοδο η αλλαγή του επωνύμου του παιδιού», τόνισε ο κ. Παπαιωαννίδης, λέγοντας πάντως αυτή είναι περισσότερο η θέση του πελάτη του, τα συμφέροντα του οποίου αμείβεται για να προασπίζει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share