Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δολοφονία Σκαφτούρου: «Ξετυλίγεται το κουβάρι» των συμβολαίων θανάτου - Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛΑΣ (video)

Ραγδαίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση

27 Μαΐου 2022 20:25
Δολοφονία Σκαφτούρου: «Ξετυλίγεται το κουβάρι» των συμβολαίων θανάτου - Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛΑΣ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δολοφονία Σκαφτούρου: Σαρωτικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στο θέμα της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου.

Μολονότι τέτοιου είδους υποθέσεις, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., είναι δύσκολο να διαλευκανθούν, οι Αρχές δουλεύουν αθόρυβα τον τελευταίο καιρό προκειμένου να ξεσκεπάσουν τους δράστες αλλά και τα κίνητρα των πληρωμένων θανάτων.

Δείτε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκαλυπτικά πλάνα από το σπίτι της με τον Μάνο Δασκαλάκη - Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψή της (video)

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται ένα βήμα πριν διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου.

Το χρονικό της δολοφονίας

Συμβόλαιο θανάτου διάρκειας 30-35 δευτερολέπτων. Τόσο διήρκεσε η φάση της εκτέλεσης του «Θείου Τζο», του Γιάννη Σκαφτούρου. Οι τρεις εκτελεστές φορούσαν γάντια και κουκούλες full face, όταν εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού. Οι δύο κρατούσαν πολεμικά καλάσνικοφ και ο τρίτος πιστόλι των 9 χιλιοστών.

Ο πρώτος εκτελεστής με το καλάσνικοφ προσέγγισε το κιόσκι και φώναξε: «Πέστε όλοι κάτω». Δείγμα της θέλησής του να σκοτώσει το στόχο του χωρίς παράπλευρες απώλειες. Στη συνέχεια πυροβόλησε τουλάχιστον 15 φορές εναντίον του Γιάννη Σκαφτούρου από κοντινή απόσταση.

Ο δεύτερος συνεργός του με το καλάσνικοφ τον κάλυπτε ως υποστήριξη, αν κάποιος από τους παρευρισκομένους αντιδρούσε ή έβγαζε όπλο εναντίον τους. Ο τρίτος με το πιστόλι των 9ΜΜ φαίνεται να έχει ρίξει «χαριστικές βολές» στο θύμα, καθώς βρέθηκαν κάλυκες του συγκεκριμένου διαμετρήματος κοντά στο θύμα.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τα νέα αιτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ανακαρίτρια (Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» το μεσημέρι της Παρασκευής 27/5, αποκαλύφθηκαν τα αιτήματα που θα καταθέσει στην 18η ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μεταξύ άλλων ένα είναι πως ζητά να μάθει ποια είναι η δοσολογία της ουσίας ροκουρόνιο, που χορηγήθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Παίδων και Αμαλία Κυριακού στην Τζωρτζίνα την ημέρα του θανάτου της, αλλά και να διευκρινιστεί πόσα φιαλίδια της ουσίας χρησιμοποιήθηκαν καθώς σύμφωνα με στοιχεία το ροκουρόνιο δεν χορηγείται σε ανήλικους.

Παράλληλα, με μήνυμα επικοινώνησε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγου με την εκπομπή του STAR, “Αλήθειες με την Ζήνα” και διέψευσαν ότι το πρωϊ της πήραν δειγματοληπτικά αίμα μέσα στο κελί, ενώ επίσης μετέφεραν ότι η η Ρούλα έχει πάψει να ασχολείται με τον Μάνο, την ενδιαφέρει μόνο η αλήθεια για τα παιδιά της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share