Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Πατέρας πυροβόλησε το γιο του

Ποιος ήταν ο λόγος;

24 Μαΐου 2022 15:58
Τραγωδία στο Ναύπλιο: Πατέρας πυροβόλησε το γιο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικογενειακό δράμα στο Ναύπλιο, καθώς 63χρονος στον Άγιο Ανδριανό πυροβόλησε τον 40χρονο γιο του, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Δείτε επίσης: Θρήνος στο Ναύπλιο: Κόπηκε στη μέση αυτοκίνητο σε τροχαίο – Ένας νεκρός και δύο σοβαρά τραυματίες (photos-video)

ναύπλιο πυροβολισμός

Ειδικότερα σύμφωνα με το loutrakiblog, λίγο πριν τις 12.15 το μεσημέρι της Τρίτης, πατέρας και γιος διαπληκτίστηκαν στην επιχείρηση που διατηρούν, στον κόμβο του Αγίου Ανδριανού, η κατάσταση εκτροχιάστηκε και ο πατέρας πυροβόλησε τον γιό του, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά στο πόδι.

Ο 63χρονος συνελήφθη ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα, παρόλο που είχε κληθεί και είχε φτάσει και το ΕΚΑΒ.

Την προανακριτική έρευνα για τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί στο Κορωπί μεταξύ Ρομά και ΟΠΚΕ - Τραυματίες αστυνομικοί και ένας πολίτης

Σε έλεγχο που πραγματοποίησε το Τ.Α Κορωπίου με συνδρομή της ΟΠΚΕ σε καταυλισμό Ρομά στη περιοχή, υπήρξε σοβαρό περιστατικό και συμπλοκή αστυνομικών με Ρομά, με τον τελευταίο να τραυματίζει ευτυχώς όχι σοβαρά αστυνομικό.

Ειδικότερα, στη θέα των αστυνομικών ένα άτομο τράπηκε σε φυγή προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, με τους αστυνομικούς να εκτελούν πυρά ακινητοποίησης κατά του οχήματος διαφυγής του υπόπτου ατόμου.

Να σημειωθεί, ότι ο ύποπτος κατάφερε να διαφύγει της σύλληψης και αναζητείται μέχρι και αυτή τη στιγμή από τους αστυνομικούς.

Ο τραυματίας αστυνομικός διεκομίσθη σε κοντινό νοσοκομείο της περιοχής.



 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share