Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πατέρας, είναι ξένος» - Η ηλικία που θα αποφασίσει η Λυδία αν θέλει να τον δει! (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης

22 Μαΐου 2022 11:41
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πατέρας, είναι ξένος» - Η ηλικία που θα αποφασίσει η Λυδία αν θέλει να τον δει! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μία μέρα μετά τη συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν Κράουτς στη Daily Mail για τη δολοφονία της στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο δικηγόρος της οικογένειας επαναλαμβάνει τη στάση που κρατούν για την εγγονή τους, τη μικρή Λυδία.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πατέρας, είναι ξένος»

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας (…) είναι ένας ξένος άνθρωπος», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, και πρόσθεσε: «Με την απόφαση του πρώτου βαθμού αν ισχύσει και στο δεύτερο, τα χρονιά που θα εκτίσει ο Αναγνωστόπουλος είναι 19…

Μετά την αποφυλάκισή του η Λυδία θα είναι 20 ετών, και τότε θα μπορεί να αποφασίσει μόνη της αν θα τον συναντήσει. Μέχρι τα 18 της, με απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η πατρική ταυτότητα έχει απολεσθεί, κατά συνέπεια δεν έχει καμιά σχέση, δεν είναι πατέρας» εξήγησε ο κ. Χαρμάνης.

Ο κ. Χαρμάνης, μάλιστα, αναφέρθηκε στα χρήματα που έδινε η οικογένεια της Καρολάιν στην 20χρονη. «Αυτοβούλως οι γονείς της Καρολάιν έδιναν 1.000 ευρώ τον μήνα για να ενισχύσουν το εισόδημα της οικογένειας και έδωσαν και 50.000 ευρώ για το οικόπεδο που αγοράστηκε στο όνομα του κ. Αναγνωστόπουλου. Η οικογένεια δεν ενδιαφέρεται για οικόπεδα και χρήματα, αλλά να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον η Λυδία».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share