Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα...» - Η αντίδραση του 33χρονου μετά την απόφαση του δικαστηρίου (Video)

Ποιο είναι το επόμενο βήμα του

19 Μαΐου 2022 16:02
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα...» - Η αντίδραση του 33χρονου μετά την απόφαση του δικαστηρίου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/5) στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει αν θα γίνει σίγουρα πάντως όπως είπε ο ίδιος, δεν έχει δει κατηγορούμενο που να μην ασκεί έφεση.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

«Είναι σεβαστή η απόφαση από τον εντολέα μου. Παραμένει ο θρήνος του για τη σύζυγό του. Πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα και η υπόθεση συνεχίζεται εφόσον προβούμε σε κάποιο νέο βήμα. Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να ασκήσει τα ένδικα μέσα. Έχουμε 10 μέρες μπροστά μας. Θα συζητήσω με τον εντολέα μου να δούμε τι σκέφτεται.

Ο εντολέας μου είπε στο δικαστήριο αυτά που ένιωθε. Δεν υπήρχε διαφωνία με τον εντολέα μου. Ο εντολέας μου θα κάτσει περίπου 18-19 χρόνια στη φυλακή. Δεν υπάρχει κατηγορούμενος που να μην ασκεί έφεση.

Μιλάμε για ένα αδίκημα, μία ομολογημένη πράξη. Δυστυχώς το γεγονός αυτό ήταν μοιραίο. Καταστράφηκαν οι ζωές όλων. Δεν έχω συζητήσει με τον εντολέα μου για την υπόθεση του παιδιού του. Μένουμε στην απόφαση του δικαστηρίου που απαγορεύει την οποιαδήποτε επικοινωνία», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share