Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Η λέξη “συγγνώμη” είναι τόσο λίγη για το κακό που της έκανα...» - Η δήλωση του 34χρονου πριν την απόφαση του δικαστηρίου (Video)

«Τώρα σκέφτομαι μόνο τη Λυδία και θα ήθελα μόνο το καλύτερο για εκείνη»

16 Μαΐου 2022 11:51
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Η λέξη “συγγνώμη” είναι τόσο λίγη για το κακό που της έκανα...» - Η δήλωση του 34χρονου πριν την απόφαση του δικαστηρίου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Για την δολοφονία της Καρολάιν, την κόρη του αλλά και την πεθερά του, μιλά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, λίγες ώρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία.

Η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης στην εισήγησή της και ζήτησε την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Έν αναμονή της ετυμηγορίας του δικαστηρίου για τη δολοφονία της Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, δήλωσε στο Πρωινό, ότι του αξίζει να τιμωρηθεί, ότι εξακολουθεί να αγαπά την Καρολάιν και ζήτησε συγγνώμη από την πεθερά του.

Αναλυτικά η δήλωσή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Από το δικαστήριο δεν περιμένω κάτι άλλο παρά την τιμωρία μου, γιατί αξίζω τιμωρία γι’ αυτό που έκανα. Η λέξη συγχώρεση είναι πολύ μικρή, κατέστρεψα δυο οικογένειες, καταστράφηκα και ο ίδιος. Όσα είπα στην απολογία μου είναι αυτά που αισθάνομαι, για τη γυναίκα που αγάπησα τόσο και συνεχίζω να αγαπώ, αλλά και αυτά που έζησα εκείνο το μοιραίο βράδυ, με την Καρολάιν.

Τώρα σκέφτομαι μόνο τη Λυδία και θα ήθελα μόνο το καλύτερο για εκείνη. Ό,τι γίνεται, να γίνεται με γνώμονα μόνο την αγάπη από όλους προς αυτό το παιδί. Όσο για την πεθερά μου την Σουζάνα, πάντα την αγαπούσα και την θεωρούσα μέλος της οικογένειάς μου. Πραγματικά η λέξη “συγγνώμη” είναι τόσο λίγη για το κακό που της έκανα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share