Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις «βόμβα» Ελένης Μυλωνοπούλου - «Η Καρολάιν μου είχε εκμυστηρευτεί ότι...» (Video)

«Διαστρέβλωσε τα πάντα - Λέει ασύστολα ψέματα ο δράστης»

16 Μαΐου 2022 09:49
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Αποκαλύψεις «βόμβα» Ελένης Μυλωνοπούλου - «Η Καρολάιν μου είχε εκμυστηρευτεί ότι...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά και τη στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην δίκη. Σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου μετά το μεσημέρι αναμένεται να μάθει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την ετυμηγορία των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Είχα καταλάβει από την πρώτη μέρα ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ο δολοφόνος. Από την πρώτη μέρα, και αμέσως τηλεφώνησα στην δικηγόρο μου και της εξέφρασα την πεποίθηση ότι κατά 90% εκείνος είναι ο δολοφόνος. Παρόλο που είχαμε σταματήσει τις συνεδρίες από τον Ιανουάριο.

Από την προσωπικότητα των ανθρώπων αυτών που είναι χειριστικοί. Είναι ένα σύνολο πάνω στις διαταραχές προσωπικότητας που μπορεί να οδηγήσουν στο έγκλημα. Η υπόθεση της ληστείας ήταν κάπως περίεργη», ανέφερε αρχικά.

«Όπως έχω πει και στην κατάθεσή μου, από το πρώτο ραντεβού μας μου εκμυστηρεύτηκε η Καρολάιν ότι ήθελε να ψάξει σπιτι, και να πάρει το παιδί και να φύγει. Δεν ήξερα εάν θα με καλέσουν από το Ανθρωποκτονιών. Σε 48 ώρες, επειδή βρήκαν την κάρτα μου στα πράγματά της, με είχαν καλέσει.

Προηγουμένως, είχε ενημερώσει η δικηγόρος μου την Αστυνομία. Στην κατάθεσή μου στο δικαστήριο είπα αυτά που είπα καιστην αρχική μου κατάθεση στην αστυνομία. Ήταν η αληθινή εικόνα που μου είχε δώσει η Καρολάιν. Είχα λάβει κλήσεις από απόκρυψη , που ήταν απειλητικά και αναγκάστηκα να έχω φύλαξη, μέχρι να συλλάβει τον Αναγνωστόπουλο», συμπλήρωσε η κ. Μυλωνοπούλου.

«Γύρω στις 9 που τελείωσα την κατάθεσή μου, έλαβα ένα τηλεφώνημα από το φιλικό περιβάλλον του δράστη, που με ρωτούσε εάν έχω πάει στις αρχές. Το είπα αμέσως στο Ανθρωποκτονιών και ενημέρωσα για το τηλεφώνημα. Ο Αναγνωστόπουλος έμαθε ότι είχα καταθέσει όταν διέρρευσε το όνομά μου, δεν το ήξερε για μέρες ότι είχα καταθέσει.

Ο δράστης είχε επικοινωνία μαζί μου και είχε έρθει και από το γραφείο μου, για να «χειριστεί το πενθος του». Μου έλεγε ότι είναι πολύ θλιμμένος, ότι έχει όλη μέρα αγκαλιά το παιδί του και ότι θέλει να προχωρήσει»,είπε χαρακτηριστικά.

«Διαστρέβλωσε τα πάντα - Λέει ασύστολα ψέματα ο δράστης»

«Όταν η κοπέλα μου είχε πει τα πάντα, μου είπαν ξαφνικά ότι σταματάμε τις συνεδρίες, και έκτοτε, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί της . Το έγκλημα έγινε τον Μάιο. Εάν τα έλεγε στον δράστη, ναι τα έλεγε, μετέφερε και στην μητέρα της πράγματα, εκείνος της ωραιοποιούσε την κατάσταση και πήγαιναν κάποιο ταξίδι και εκείνη «γυρνούσε» πίσω»,

«Όταν η Καρολάιν ήταν έτοιμη να μιλήσει, την είχα παραπέμψει και σε δικηγόρο που χειρίζεται θέματα κακοποίησης. Την επόμενη μέρα, ο Μπάμπης μου είπε ότι αποφάσισαν να χτίσουν το σπίτι των ονείρων τους, και θα έβλεπαν τότε εάν θα μπορούσαν να είναι μαζί. Είχαν έρθει με το πρόσχημα ότι η Καρολάιν είχε κατάθλιψη λόγω λοχείας. Όταν έφυγε από το δωμάτιο ο δράστης, η Καρολάιν μου είπε ότι το πρόβλημα είναι η κακοποιητική συμπεριφορά του και ότι ήθελε να φύγει», τόνισε.

«Η Καρολάιν ουδέποτε ήταν ένα βίαιο άτομο, δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν κακοποιητική απέναντι στον δράστη. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε ασύστολα ψέματα, και διαστρέβλωσε τα πάντα» κατέληξε η κ. Μυλωνοπούλου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share